Tips voor heerlijke weekendjes weg, met korting

Een weekend weg en uitblazen op de Veluwe of helemaal ontspannen in de sauna. Die ervaring maak je compleet met een of meerdere overnachtingen in goede hotels: dubbel plezier en extra ontspannend omdat je zelf niks hoeft te regelen. Dat hebben wij al voor je gedaan met onze speciale arrangementen voor een weekendje weg. Maar welk arrangement past bij jou? Wij tippen hier weekendjes weg in ons mooie Nederland en beloven: er is voor ieder wat wils.

1. Kom in één weekend compleet tot rust

Daarvoor hoef je niet ver weg. Soms zorgt een weekendje weg in eigen land precies voor de ontspanning die je nodig hebt. Met een korte autorit ben je bijvoorbeeld al in prachtige natuurgebieden als de Veluwe en de Biesbosch. Voor een echt zorgeloos weekend, boek je een van onze weekendjes weg. Dan krijg je naast die mooie natuur, een of meerdere overnachtingen in een heerlijk hotel.

Luxe en wellness arrangementen

Luxe en wellness gaan samen in ons wellness arrangement in Apeldoorn. Dan verblijf je in het fantastische hotel Bilderberg de Keizerkroon en krijg je entree tot wellnessresort Thermen Bussloo.

2. Theatraal het weekend in

Na je drukke werkweek jezelf volledig verliezen bij een dramatische musical in het AFAS Circustheater in Den Haag. Wat jammer dat het dan na de voorstelling al afgelopen is. Dat hoeft ook eigenlijk helemaal niet. Met ons 2-daagse musicalarrangement, rek je je dagje weg lekker uit tot een weekendje weg.

Een heel weekend weg: musicalarrangement

Als onderdeel van het musicalarrangement zie je niet alleen de hitmusical The Lion King, maar je krijgt ook een driegangendiner en overnacht in het dichtbij gelegen Badhotel Scheveningen. De volgende dag kan je er dan nog zorgeloos een dagje Den Haag aan vast plakken.

 

3. Samen een romantisch weekendje weg

Even helemaal weg met je geliefde, zonder dat je hoeft te puzzelen. Met onze arrangementen hoeven jullie nergens meer voor te zorgen en hebben jullie alle tijd om alleen nog maar oog te hebben voor elkaar. Of je nou samen heerlijk wil ontspannen in de sauna, of liever op een stedentrip gaat, wij hebben het arrangement al samengesteld.

Een weekendje wellness of cultuur

Geniet bijvoorbeeld van een cultureel weekend in Maastricht. Bewonder de historische vestingwerken of bewonder de stad vanaf een terrasje. Ook is Maastricht een ideale winkelstad. Wil je weten wat je absoluut niet mag missen tijdens je weekendje weg in Maastricht? Wij vroegen onze leden om de beste tips.

4. Een weekend met cultuur én natuur

Soms is de rust en frisheid van de Nederlandse natuur niet genoeg. Met onze arrangementen kun je in je weekendje weg probleemloos van beide walletjes eten. Je hoeft niet te kiezen voor alleen dat interessante museum of die rustgevende wandeling door de natuur. Cultuur en natuur zijn prima te combineren in een weekend. In verschillende van onze arrangementen verblijf je in een comfortabel hotel op kleine afstand van interessante steden en cultuur én groene  natuurgebieden waar je heerlijk kan ontspannen.

Weekendje stad en natuur

Mocht je hier naar op zoek zijn, dan is ons 4- of 5-daagse arrangement op Camping Geversduin precies wat je zoekt. Je kunt hier genieten van de charme van de zee en de omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen door de natuur. Vergeet tijdens je weekendje weg ook niet om een bezoek te brengen aan Haarlem. Speciaal voor jou selecteerden wij een aantal tips voor een gezellig dagje Haarlem.