Stedentips

Stedentips van leden voor leden

Van leden voor leden: voorbij de reisgids

Wij bezoeken dit jaar een tiental steden en vragen daar ANWB-leden naar de mooiste, interessantste en culinair beste plekken van hun stad. Deze echte fans van hun stad, vaak geboren en getogen of al heel lang woonachtig daar, geven ons net die tips waarmee we unieke arrangementen samen kunnen stellen. Deze bijzondere Nederlandse stedentrips bieden we dan ook vol trots aan onze leden aan. Een reisgids is niet meer nodig voor een mooi weekendje weg als je de goed geïnformeerde leden van de ANWB hebt.

Ontdek de geheime plekken van Nederlandse steden

We hebben leden in een scala aan Nederlandse steden gesproken. Zij wezen ons op de bijzondere, en vaak geheime plekken van hun stad. Dat varieerde van culturele tot culinaire, tot gezinsactiviteiten, unieke winkeltjes, verborgen plekjes en bijzondere wandelroutes. Als echte ambassadeurs van hun stad vertrouwden deze leden de geheimen van hun stad aan ons toe.

Bekijk de beste stedentips van onze leden

Weekendje Leiden

Weekendje Leiden

Er is veel te ontdekken, zien en beleven in Leiden. De stad heeft een rijke historie, vele musea, theaters en een gezellige binnenstad; niemand zal zich hier vervelen.

Weekendje Leeuwarden

Weekendje Leeuwarden

Wie kent het beste de leukste plekjes, winkeltjes en bezienswaardigheden in Leeuwarden? Juist: ANWB-leden die in Leeuwarden wonen. 

Weekendje Amersfoort

Weekendje Amersfoort

De grachten omringen de monumentale gebouwen en drie grote pleinen, waar horeca en winkels floreren. Maar ook herbergt de stad modernere locaties.

Weekendje Dordrecht

Weekendje Dordrecht

Dordrecht ligt op een eiland, helemaal omringd door water: 'de sterkte van onze stad is het water'.

Weekendje Eindhoven

Weekendje Eindhoven

Wie kent het beste de leukste plekjes, winkeltjes en bezienswaardigheden in Eindhoven? Juist: ANWB-leden die in Eindhoven wonen. 

Weekendje Rotterdam

Weekendje Rotterdam

Wie kent het beste de leukste plekjes, winkeltjes en bezienswaardigheden in Rotterdam? Juist: ANWB-leden die in Rotterdam wonen. 

Weekendje Zwolle

Weekendje Zwolle

Winkelen in de Assendorperstraat of lekker smullen van bonbons in Bonbonnerie Borrel, dit zijn een van de vele tips die onze leden gaven. Kijk verder wat je nog meer niet mag missen tijdens je weekendje weg in Zwolle.

Weekendje Middelburg

Weekendje Middelburg

De Kuiperspoort en de Vleeshal zijn een paar van de geheime pareltjes die zeker niet mogen ontbreken tijdens je weekendje weg in Middelburg. Kijk hier wat er nog meer te beleven is in de gezellige Zeeuwse stad.

Weekendje Den Haag

Weekendje Den Haag

Meerijden met de Tourist Tram en een bezoek brengen aan de Panorama Mesdag. Een paar dingen die je volgens onze leden zeker gedaan moet hebben tijdens je weekend weg in Den Haag. Bekijk hier de rest van de tips.

Weekendje Deventer

Weekendje Deventer

Als je Deventer echt wilt leren kennen dan zullen de tips van onze leden zeker helpen. Kijk hier wat je volgens onze Deventer experts zeker niet mag missen tijdens je weekendje weg in Deventer.

Weekendje Delft

Weekendje Delft

Wij vroegen onze leden wat je absoluut niet mag missen tijdens een weekendje Delft. Van het bewonderen van de Nieuwe kerk tot wat lekkers halen bij Stadsbakkerij De Diamanten Ring. Bekijk hier alle tips.

Weekendje Den Bosch

Weekendje Den Bosch

Wij vroegen onze leden naar de mooiste plekjes in Den Bosch. Van culinaire verrassingen tot de geheime plekjes. Bekijk hier alle tips van onze leden in Den Bosch voor de leden.

Weekendje Maastricht

Weekendje Maastricht

Heerlijk genieten van het Bourgondische leven tijdens een weekendje Maastricht. Wij vroegen onze leden welke dingen andere leden absoluut niet mochten missen tijdens een hun bezoek aan de Limburgse stad.

Weekendje Groningen

Weekendje Groningen

Groningen staat bekend als een studentenstad. Maar er is nog veel meer te beleven. Wij vroegen onze leden om de beste tips voor een weekendje Groningen.

Weekendje Nijmegen

Weekendje Nijmegen

Iedereen kent de Nijmeegse Vierdaagse, maar er is nog meer te beleven. Wij verzamelden de tips van onze leden, dit is wat je absoluut niet mag missen tijdens een weekendje Nijmegen.

Weekendje Haarlem

Weekendje Haarlem

Leer het echte Haarlem kennen met deze tips van onze leden. Zij vertelden ons over alle schatten die Haarlem biedt tijdens een weekendje weg in deze gezellige stad.