Lekker uitwaaien in Nederland

De wind waait en het is soms bar en boos. Maar met een beetje geluk heb je voor je weekendje weg prachtig weer voor een fikse strandwandeling, een ontspannen middagje op het (verwarmde) terras of een heerlijke fietstocht door de bossen. En zo niet, dan kruip je toch gewoon lekker weg onder een dekentje bij een knappend haardvuur van een luxe hotel?

Een weekendje weg in de winter

Wil je er nog eens samen romantisch op uit trekken, een frisse neus halen met het hele gezin of nog even lekker op avontuur met je vriendengroep? Wij begrijpen dat je dan soms door de bomen het bos niet meer ziet, dus zetten we hier een paar heel geschikte weekendjes weg voor tijdens de koude maanden op een rij. Met onze bijzondere arrangementen hoef je alleen nog maar te boeken, de rest hebben wij geregeld.  

Wind, water, Waddeneiland: het perfecte frisse weekendje weg

Op de Waddeneilanden ben je omringd door hei wuivend in de wind, brede stranden en eindeloos kronkelende schelpenpaden. Deze eilanden horen bij Nederland, maar ze hebben elk hun eigen karakter. Tijdens je weekendje weg op Texel zetel je je op het terras, tevreden achter een Texels Skuumkoppe, terwijl je uitkijkt over de glooiende duinen. Geen wonder dus dat we twee prachtige arrangementen op de Waddeneilanden in de aanbieding hebben tijdens deze winter.

3 dagen Texel

Lekker weg naar Texel, genieten van schapenkaas, Skuumkoppe en dartelende lammetjes. Ontdek de duinen en natuurgebieden te voet of op de fiets. Heerlijk!

Boek nu 3 dagen op Texel

3 dagen Schiermonnikoog

Schiermonnikoog wordt geprezen om zijn rust en zijn ruimte. Geniet er een paar dagen van elkaar, ga er even heerlijk tussenuit. Van de Noordertoren tot de Walviskaken, de Schier verveelt geen moment.

Boek nu 3 dagen op Schiermonnikoog

Een gezellige winter met een Nederlandse stedentrip

Onze Nederlandse steden bruisen ook tijdens de winter. Toegegeven, minder op de terrassen en meer in de winkels, leuke restaurantjes en knusse cafés. De perfecte tijd dus voor een Nederlandse stedentrip. Tijdens je weekendje weg kan je kiezen voor een goede stadswandeling langs de prachtige architectuur die veel van onze Nederlandse steden rijk zijn. Cultureel verantwoord maak je je stedentrip in een handomdraai, al onze steden hebben een ruime keus uit bijzondere musea.

Ontdek geheime parels tijdens een stedentrip

Voor de stedentrips die vallen onder onze speciale van leden voor leden arrangementen, hebben we onze leden opgezocht en gevraagd wat je in hun stad echt niet moet missen. We maakten gidsjes voor onder andere Middelburg, Den Haag en Deventer. Bekijk alle hoogtepunten én de geheime plekjes van deze steden

Bekijk onze speciale leden arrangementen

Genieten van de natuur op de Veluwe

Met haar langzaam verkleurende bomen, sprookjesachtig verstilde watertjes en verschillende cafés en restaurants, biedt dit nationale park alles voor een goede nazomerse fietstocht. Natuurlijk ook fijn te combineren met een bezoekje aan het Krüller Möllermuseum. En ook het gebied om het park heen biedt genoeg vermaak. Voor een gezellig dagje shoppen of een terrasje pakken kun je makkelijk naar Arnhem of Nunspeet.

Bekijk onze Veluwe arrangementen

Goed voorbereid op pad

Onderweg of tijdens je weekendje weg wil je natuurlijk niet met pech langs de weg komen te staan. Controleer dan ook of je Wegenwacht pakket op orde is. Heb je nog geen Wegenwacht? Sluit die dan snel af, zo weet je zeker dat je goed voorbereid de weg op kan.

Sluit hier Wegenwacht af