Wat te doen met Pinksteren

De leukste uitjes voor een lekker pinksterweekend

Naar buiten op je vrije dag is natuurlijk het lekkerste dat er is. Maar wat kan je allemaal doen met Pinksteren? Wij geven een paar tips.

Met het gezin naar het Nederlands Openluchtmuseum

Breng een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum en maak een reis door de Nederlandse geschiedenis. De molens, huizen boerderijen en ook de zuivelfabriek zijn origineel en stonden vroeger ergens in Nederland. Je kan ze nu bekijken in het museum. Daarnaast ontvang je nu ook ledenvoordeel bij het boeken van je ticket.

Bestel tickets voor het Openluchtmuseum

Wandelen door heel Nederland

Ontdek de 12 mooiste wandelroutes in de lente en de zomer, in elke provincie een. Pak je rugtas in, zet je zonnebril op en ga lekker wandelen door Nederland.

Naar de wandelroutes

Julianatoren

Ga dit pinksterweekend met het hele gezin naar de Julianatoren. Geniet van een onvergetelijke dag in dit park met meer dan 60 attracties, spectaculaire shows en grote evenementen. En als ANWB-lid koop je nu kaartjes met extra ledenvoordeel.

Bestel hier je tickets

Naar Phantasialand met ledenvoordeel

Ga dit weekend naar Phantasialand, één van de populairste parken van Europa. Een uniek attractiepark voor jong en oud nét over de grens. Met het hele gezin beleef je hier een onvergetelijke dag en nu koop je tickets met ledenvoordeel. Houd je ook nog wat geld over voor een ijsje, lekker!

Bestel tickets

Ontdek Zeeland op de fiets

Ga je liever fietsen dan wandelen? Dan ben je in Zeeland aan het juiste adres. Wat is er nu lekkerder dan tijdens een heerlijk pinksterweekend uitwaaien genieten van een prachtige fietsroute. Wij selecteerden drie fietsroutes die je al het moois wat Zeeland te bieden heeft laten zien.

Bekijk de routes