New Fall Festival

Beautifull music, beautiful places

Op slechts een uur rijden van de Nederlandse grens wordt dit jaar het New Fall Festival in Düsseldorf georganiseerd. Van 16 tot en met 19 november kun je op verschillende plaatsen in de stad genieten van full length live muziekoptredens.

Geluid, performance, sfeer en locatie zijn perfect op elkaar afgestemd tijdens het New Fall Festival 2017. De line-up bestaat elk jaar weer uit kwalitatief hoogstaande artiesten: bekende nationale en internationale sterren, maar ook verborgen parels en opkomend talent. Van klassiek tot pop er zal van alles te horen zijn.

Unieke locaties

Op unieke locaties kun je van optredens genieten. De meeste optredens zijn seated en voorzien van het beste geluid. Düsseldorf staat al jaren vooral bekend om haar winkelmogelijkheden, de altijd gezellige kerstmarkt en internationale luchthaven. Maar de stad heeft een ook een rijke muziekhistorie. Daarnaast beschikt de stad over een aantal bijzondere (muziek)locaties die zullen worden omgetoverd voor het New Fall Festival. Dus waar wacht je op? Bestel je kaartjes en geniet van een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie over het New Fall Festival 2017