Eropuit in maart

Kampioen maart 2017

Nog even en we zitten midden in het voorjaar. Op zoek naar inspiratie voor leuke activiteiten? De Kampioen geeft een aantal leuke tips.

25 jarig jubileum Disneyland Parijs

Dit jaar viert Disneyland Parijs haar 25ste verjaardag. Vanaf 26 Maart begint het feest en dit duurt tot het einde van het seizoen. Tijdens het feest kun je genieten van een waar sprookjesbal, Disney geeft een verjaardagsshow en s'avonds kijk je je ogen uit tijdens Disney Illuminations. Nieuw dit jaar is Star Tours- The Adventures Continue, een intergalactische Star Wars-reis in 3D.

Spring 'es in the air!

Je weet dat het lente is als je de lammetjes overal in de wei ziet opduiken. Overal in Nederland kun je dit vieren tijdens Lammetjesdag. Zo kun je hiervoor op 25 maart op de Lemelerberg in Overijssel terecht of op 2 april op de Brunsummerheide in Limburg  Op 17 april wordt er een lammetjeswandeltocht georganiseerd op hét schapeneiland: Texel.

Russische revolutie

Breng een bezoek aan de Hermitage in Amsterdam en leer alles over de Russische revolutie. Tijdens deze tentoonstelling wordt het indrukwekkende verhaal van het tsarenpaar Nicolaas II en Alexandra verteld en over de politieke en sociale omstandigheden van hun regering. Naast films, foto's en schilderijen kun je kledingstukken en portretten van het paar bewonderen. Kijk hier voor meer informatie en bestel nu je kaartjes met 10% ledenkorting.

Virtuele tour Mondriaanhuis

Dit jaar staat in het teken van Dutch-Design. In Amersfoort kun je in het pas verbouwde Mondriaanhuis met een visuele tour door het leven van Mondriaan reizen. Door zijn ogen maak je zijn artistieke zoektocht en interesses mee. Kijk hier voor meer informatie en als lid koop je nu je kaartje met € 2,- korting.

Verboden liefde bij Holiday on Ice

Het heeft even geduurd maar na 4 jaar is Holiday on Ice weer in Nederland te zien. Dit keer met de voorstelling Believe die het verhaal verteld van Antonio uit de Onderwereld en Clarissa uit de Bovenwereld en hun verboden liefde. Je kunt de voorstelling van 23 maart t/m 17 april in Breda, Rotterdam en Utrecht bewonderen. Kijk hier voor meer informatie en als lid koop je nu je kaartje met 20% korting.

8x uit met korting

Exclusive Spring Fair

Van 14 tot en met 17 april verandert Kasteel Groeneveld in Baarn in een pop-up warenhuis. Tijdens de Exclusive Spring Fair kun je binnen het kasteel terecht voor lifestyletrends. Buiten bevindt zich een buitenbeurs en op de terassen vind je de foodtrucks. Koop hier je kaartje met € 4,50 ledenkorting.

We remember Elvis Presley
Een nieuwe muziekshow waarbij tribute-artiesten Pete Storm en Ben Thompson op het podium staan als the King of Rock 'n Roll. Van 12 april tot en met 10 juni kun je de voorstelling zien in diverse theaters. Bestel hier je kaartjes met 15% ledenkorting.

 

Philips Museum

Het Philips Museum in Eindhoven duikt tot en met 30 april in het verleden. Tijdens de Space Age Expo leer je welke invloed de space age, die begon in 1957, gehad heeft op design. Bestel hier je kaartje met € 3,- ledenkorting.

Volendam - Marken

Ga tijdens een dagje Volendam met de Rederij Volendam-Marken Express mee de Gouwzee op. Natuurlijk kan een foto maken met traditionele klederdracht niet ontbreken en breng een bezoek aan een ambachtelijke bakkerij. Bestel hier je kaartjes met € 21,- ledenkorting.

Sanadome

Geniet van een heerlijk ontspannen dagje bij Sanadome in Nijmegen. Het wellness centrum beschikt onder andere over thermaalbaden, een zoutwaterbad, whirlpools en stoomkamers. Bestel hier je kaartjes met ledenkorting.

Grand Final: Jesus Christ Superstar

Op 5, 6 en 7 mei vindt de grote finale van Jesus Christ Superstar plaats in Rotterdam Ahoy. De cast zal uitgebreid worden met bijzondere gasten en een groot orkest. Bestel hier je kaartjes met € 20,- ledenkorting.

Brooklyn Nights

Tijdens een heerlijk 4-gangen diner neemt Brooklyn Nights je mee naar de Big Apple. Geniet van een show met de Brooklyn Band, LA The Voices, dansers, theater en natuurlijk mag de afterparty niet ontbreken. Bestel hier je kaartjes met tot € 29,50 ledenkorting.

Keukenhof

Ook het Keukenhof staat dit jaar in het teken van Dutch-Design. Breng een bezoek aan de mooiste bloementuinen van Nederland en plak er een overnachting aan vast in het NH Leeuwenhorst in Noordwijk. Kijk hier voor meer informatie.