Sail Den Helder

Kampioen juni 2017

Op 22 juni vaart een stoet van beroemde tall ships en historische schepen de haven van Den Helder binnen. Daarmee is Sail Den Helder na vier jaar terug in de marinestad.

Kotters en botters, klippers, tjalken, bakdekkers: Nederland bezit een grote collectie aan varend erfgoed. Dat de hoogbejaarde schepen nog volop mee kunnen, bewijzen ze op 22 juni als ze samen met de grote jongens, de tall ships, Den Helder binnenvaren. Ook een van de beroemdste boten van Nederland is van de partij: Pakjesboot 12 van Sinterklaas! Na de vaarparade liggen de schepen t/m 25 juni in de haven en kun je ze van dichtbij bekijken, een tochtje op het water maken, de vuurwerkshow zien of meedoen aan een van de andere (gratis) activiteiten. Kijk voor het complete programma op saildenhelder.nl. Tegelijk met Sail Den Helder zijn (ook in de haven van Den Helder!) de Marinedagen, de officiële open dagen van de Koninklijke Marine.

Prijsvraag

HELAAS, DEZE PRIJSVRAAG IS AFGELOPEN. MET DE WINNAARS IS AL CONTACT OPGENOMEN. We mogen 5x 4 kaartjes weggeven voor een rondvaart op een traditionele botter tijdens Sail Den Helder! Kans maken? Doe mee aan deze prijsvraag en vul het onderstaande deelnameformulier volledig in, inclusief het antwoord op de volgende vraag:

Wat is de thuishaven van De Morgenster, het vlaggenschip van Sail Den Helder 2017?

  • New York
  • Amsterdam
  • Den Helder

Deelnemen aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met 13 juni.

We nemen persoonlijk contact op met de prijswinnaars. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.