Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Wegafsluitingen tijdens het weekend

  16 juni 2019

  Verschillende snelwegen zijn dit weekend afgesloten in verband met wegwerkzaamheden. Hou rekening met vertraging.

 2. Kans op vertraging door grenscontroles

  14 juni 2019

  Europese grenscontroles veroorzaken regelmatig, vooral op drukke reisdagen als vrijdag en zaterdag, vertraging voor automobilisten.

 3. Stakingen/acties in Europa

  14 juni 2019

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in verschillende Europese landen.

 4. Overzicht Alpenpassen

  14 juni 2019

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 5. Sprinkhanenplaag Sardinië

  13 juni 2019

  Miljoenen sprinkhanen zijn op het Italiaanse vakantie-eiland Sardinië neergestreken. Tenminste twintig vierkante kilometer is aangetast in de regio rond de stad Nuoro in het binnenland. Lokale boeren noemen het een 'echte noodsituatie'.

 6. Zonder zorgen op vakantie

  12 juni 2019

  Vakantie. Altijd iets om naar uit te kijken. Bij de ANWB begrijpen we dat je wel wat hulp kunt gebruiken om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. De ANWB helpt je met informatie, tips én een Europa dekking.

 7. Nieuw: hotels langs je fietsroute!

  07 juni 2019

  In de ANWB fietsknooppuntenplanner kun je nu direct zien welke hotels er langs je zelfgemaakte route liggen. Tip voor het Pinksterweekend: stippel een mooie fietsroute uit en maak er een lekker lang weekend van.

 8. ANWB.nl meest gebruikte bron private leasezoekers

  06 juni 2019

  De website van de ANWB is het favoriete online oriëntatiekanaal in de zoektocht naar een private leaseauto. Dat blijkt uit onderzoek door WUA onder 400 consumenten.

 9. ANWB aanwezig op Cycling Zandvoort

  06 juni 2019

  Op zondag 16 juni vindt het fietsevent Cycling Zandvoort plaats op een unieke locatie: het Circuit Zandvoort. Je kunt er e-bikes van talloze merken uitproberen! Ook de ANWB fietsexperts zijn aanwezig om informatie te verschaffen over alles rondom de e-bike. Een leuk gratis dagje uit!

 10. Restwaarde elektrische auto hoger dan verwacht

  05 juni 2019

  Het vertrouwen in elektrische auto’s groeit en dat resulteert in een hogere restwaarde, blijkt uit onderzoek van de ING.