Dagje Rotterdam

Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word je verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement.

Nieuwe restaurants, (coffee)bars en food markets openen hun deuren op spannende plekken. Musea en kunstinstellingen blijven boeien met spraakmakende tentoonstellingen. Theaters weten met (inter)nationale én lokale programmering keer op keer het publiek te raken. Het winkelaanbod groeit met de dag en op en aan het water is steeds meer te beleven, van spectaculaire vaartocht tot zonnig terras.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen. Hier maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! 

Euromast

Euromast

De Euromast is hèt icoon van Rotterdam waar je op 185 meter hoogte rond kunt draaien en kunt genieten van het mooiste uitzicht.

Boijmans van Beuningen

Boijmans van Beuningen

Een dag dwalen door het oudste museum van Nederland, Boijmans Van Beuningen, betekent een rondgang door de geschiedenis van de kunst.

Nog meer leuke uitjes in Rotterdam

Nog meer leuke uitjes in Rotterdam

Rotterdam is de stad van het water, de haven, architectuur en vele festivals.

Gratis stadswandeling Rotterdam

Gratis stadswandeling Rotterdam

Download hier je gratis ANWB stadswandeling Rotterdam die je langs vele hoogtepunten leidt en uitleg geeft over wat je onderweg tegen komt.

Fietsen in Zuid-Holland

Fietsen in Zuid-Holland

In Zuid-Holland vind je alles. Steden, strand, weilanden en nog veel meer. Ontdek deze prachtige provincie met een fietstocht.

Wandelen in Zuid-Holland

Wandelen in Zuid-Holland

De talloze wandelroutes in Zuid-Holland leiden onder meer langs mooie duingebieden en typische Hollandse polderlandschappen.

3 dagen Rotterdam va 99,-

3 dagen Rotterdam va 99,-

Bij een blauwe lidmaatschapspas krijg je:

  • 2 nachten in 4* NH Atlanta Rotterdam
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • broodje bal gehakt
     

Langer lid? Check jouw voordeel!

De straat van Rotterdam

De straat van Rotterdam

De Witte de With. Dit is de straat waar Rotterdammers van houden. Omdat er gewoond, gewerkt en gedronken wordt. Benieuwd naar de highlights van die straat?