Breda

Wat te doen in Breda

Breng een bezoek aan Breda en beleef al het leuks wat deze Noord-Brabantse stad te bieden heeft. Van musea tot gezellige winkelstraatjes.

Of je er nu komt om te winkelen of cultuur op te snuiven, in Breda kan het allemaal. Als je van de natuur houdt dan is er een mooie fietsroute die zeker de moeite waard is. Ook de wandelaars kunnen genieten van een prachtige wandelroute. Voor de cultuurliefhebbers zijn er een aantal mooie musea die je zeker niet mag missen. Wij hebben de leukste tips voor je verzameld, zo hoeft jong en oud zicht geen moment te vervelen tijdens een dagje uit in Breda.

Tips en activiteiten Breda

De leukste uitjes in Breda

De leukste uitjes in Breda

Laat je inspireren door deze uitjes, van een real-life belevingsgame en vele musea tot een binnenspeeltuin! 

Betoverend Breda

Betoverend Breda

Rond kerst is het altijd sfeervolle Breda nog sprookjesachtiger dan anders. Houdoe, wij gaan!

Uitgelichte bezienswaardigheden in Breda

Reptielenhuis De Aarde

Reptielenhuis De Aarde

Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot Reptielenhuis De Aarde. Breng een bezoek met het hele gezin en leer alles over deze bijzondere diersoorten. Kinderen mogen de dieren aaien en sommige zelfs vasthouden.

Breda's Begijnhof Museum

Breda's Begijnhof Museum

Wil je tijdens je dagje uit in Breda even een momentje van rust? Breng dan een bezoek aan Breda's Begijnhof Museum. Eén stap door de poort van het Begijnhof en het lijkt alsof je terug in de tijd bent gegaan. Ontdek het nu zelf.

Grote Kerk Breda

Grote Kerk Breda

De Grote Kerk, het belangrijkste monument van de stad. Als je je in de binnenstad van Breda bevindt zie je hem overal bovenuitsteken. Breng een bezoek aan deze bijzondere gotische kerk en bewonder de prachtige gewelfschilderijen.