Oktoberfest in Nederland

De lederhosen en dirndls kunnen weer uit de kast voor het Oktoberfest! Het bierfeest is in Duitsland niet meer weg te denken en hetzelfde geldt tegenwoordig ook voor Nederland. In iedere provincie is er wel één te vinden. Kijk snel wat het dichtstbijzijnde feest bij jou in de buurt is.

Oktoberfeest Sittard

Het grootste najaarsfeest van het zuiden! Van 13 t/m 18 oktober kan je losgaan in vier grote feestpaviljoens met optredens van nationale en internationale topartiesten. Een grote kermis maakt het sfeertje compleet.

Meer informatie

Oktoberfeest Schiedam

Dit jaar zal voor de eerste keer het Oktoberfeest ook in Schiedam georganiseerd worden. Op 20 oktober zal het feest georganiseerd worden in de Grote of Sintjanskerk, een zeer unieke locatie. Schlagerzangers als Dennie Christian en dj Timmie Tirol zullen het Oktoberfeest versterken.

Lees voor meer informatie over het Oktoberfest in Schiedam

Oktoberfeest Assen

In Assen wordt op 28 oktober voor de tiende keer het Oktoberfest der Volksmusik georganiseerd. Net als voorgaande jaren zal er bezoek vanuit heel Nederland verwacht worden. Ga je ook? Dan maak je ook nog eens kans op een reis voor twee personen naar het Oktoberfest Mayrhofen 2018 in het Zillertal.

Bekijk voor meer informatie