Moederdag tips

Op Moederdag mogen de moeders lekker in het zonnetje gezet worden. Wil jij haar verrassen, maar weet je niet hoe? Bekijk dan hieronder de Moederdag tips.

Tip 1: Geniet van een high tea met korting

Overgewaaid uit Engeland en helemaal hip: de High Tea! Kannetjes met thee (en koffie) en heel veel lekkers. Geniet van heerlijke scones, petit fours, quiche, rijkelijk belegde sandwiches, chocoladebroodjes en andere lekkernijen, terwijl je gezellig bijkletst. Profiteer van 50% korting op een High Tea arrangement voor twee personen bij Fletcher Hotels.

Bestel tickets met 50% korting

Bekijk ook: de leukste Gastvrij theehuizen en schenkerijen 

Verras je moeder en neem haar een middagje mee voor een overheerlijke High Tea. Wij hebben alvast de leukste Gastvrij theehuis- en schenkerij adressen die High Teas serveren op een rijtje gezet.

Bekijk de high tea adressen

Tip 2: Samen bloemen bewonderen in de Keukenhof

Bijna elke vrouw houdt wel van bloemen. Trakteer je moeder op het leukste en fleurigste dagje uit en neem haar mee naar de Keukenhof. Meer dan 7 miljoen bloembollen in de bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke Moederdag.

Bestel tickets voor de Keukenhof met ledenvoordeel

Tip 3: Dagje wellness

Wil je je moeder echt verrassen? Neem haar dan mee naar een wellnesscentrum voor een heerlijk ontspannende middag. Niets is lekkerder dan een massage of lekker stoom afblazen in de sauna. En als lid van de ANWB krijg je ook nog eens korting bij het boeken.

Bekijk wellnessresorts met korting

Tip 4: Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

Voor moeders die gek zijn op alles dat glittert en glimt, is een bezoekje aan het Zilvermuseum in Schoonhoven een goed idee. Daar zie, voel, ruik en hoor je zilver. De unieke collectie wordt gepresenteerd in prikkelende thema's zoals 'leven & dood', 'opscheppers' en 'eeuwige roem'. Bovendien: moeders mogen op Moederdag gratis naar binnen.

Bestel tickets met korting

Tip 5: Orchideeën Hoeve

Zet je moeder in een tropisch zonnetje en neem haar mee naar de Orchideeën Hoeve. Boek je een ticket voor de Orchideeën Hoeve dan ontvang je bij aankomst een gratis non-alcholische cocktail. Vergeet niet om na de cocktail(s) alle zeldzame orchideeën, tropische vogels, ondeugende aapjes, kleurrijke lori’s, mysterieuze reptielen en prachtige koikarpers te bewonderen!

Bestel tickets met korting

Tip 6: Het Keringhuis

Koning Willem-Alexander is zeer geïnteresseerd in watermanagement. Grote kans dat hij koningin Máxima ooit heeft meegenomen naar het Keringhuis. Hier leer je alles over het Nederlandse waterbeleid en de indrukwekkende Maeslantkering. Een vorstelijk Moederdaguitje dus. Bovendien worden moeders getrakteerd op gratis entree en een rondleiding.

Meer informatie

Tip 7: Avondje theater

Plan een leuk avondje met je moeder en ga samen naar een theatervoorstelling!

Bekijk onze theateraanbiedingen

Tip 8: Zoek zelf een uitje bij Land van ANWB

Het mooiste cadeau voor Moederdag? Samen een dagje weg en even écht tijd maken voor elkaar. Deze (verwen)uitjes zijn een schot in de roos.

Bekijk uitjes

Misschien vind je dit ook leuk

Romantisch dagje uit
Dagje uit met kinderen