Eropuit in de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie hebben de kids lekker een weekje vrij. Wij verzamelden de leukste tips zodat niemand zich deze week hoeft te vervelen.

Madurodam

Ontdek hoe groot Nederland eigenlijk is in het miniatuurpark Madurodam. In het 365 dagen per jaar geopende park is er voor ieder wat wils. Van een indoor playzone tot een buiten speeltuin.  Van jong tot oud, in Madurodam hoeft niemand zich te vervelen.

Bestel je kaartjes met € 3,- korting

Het Spoorwegmuseum

Leer alles over de 175 jarige geschiedenis van de trein in het Spoorwegmuseum. Maak een ritje in het echte rijtuig van de koninklijke familie of maak een spannende rit langs de allereerste stoomlocomotieven.

Bestel je kaartjes met 20% korting

Archeon

Neem een kijkje in het verleden tijdens je bezoek in het Archeon. Ontdek de prehistorie, neem een duik in de middeleeuwen en leer alles over de Romeinse tijd in het Romeinse museum. Daarnaast kunnen de kinderen ook zelf aan de slag als archeoloog in het Archeologiehuis.

Bestel je kaartjes met 20% korting

Dierenpark Amersfoort

Hét uitje voor de hele familie is toch wel een bezoek aan dierenpark Amersfoort. Bewonder de giraffen en maki's vanuit je fietsboot, glij langs maraboes en klim boven de beren langs. Je leert alle dieren kennen op een wel heel bijzondere manier. Leuk voor zowel jong als oud.

Bestel je kaartjes met € 2,- korting

Weekendje of weekje weg met kinderen

Neem je zelf ook een paar dagen vrij? Bekijk onze tips voor een weekendje weg met kinderen.
Weekendje weg met kinderen

Misschien vind je dit ook leuk

Dagje uit met kinderen