Fietsroutes in Noord-Brabant

Fietsers kunnen in Noord-Brabant hun hart ophalen, want de provincie beschikt over prachtige natuurgebieden. Ontdek de  betoverende fietsroutes in Noord-Brabant en geniet van de gemoedelijke sfeer.

Fietsgidsen Noord-Brabant

Wil je liever een route volgens het boekje fietsen? Ook daarvoor ben je hier aan het goede adres. In de (web)winkel vind je verschillende fietsgidsen over Noord-Brabant.

Boeken & gidsen in de webwinkel

 

Welke fietsroute in Noord-Brabant wil jij fietsen?

ANWB Fietsroutes in Noord-Brabant

ANWB Fietsroutes in Noord-Brabant

Met routes op het vasteland of op de eilanden kun je alle kanten op. Op ANWB.nl vind je verschillende fietsroutes die de verscheidenheid van Noord-Brabant goed laten zien.

Maak je eigen fietsroute

Maak je eigen fietsroute

Maak je eigen fietsroute met knooppunten in jouw provincie. De ANWB Gastvrijpunten (icoon 'koffiekopje' op knooppuntenplanner) zijn locaties die er alles aan doen om het jou als fietser naar de zin te maken.

Populaire fietsroutes in Noord-Brabant

Beemdenroute

Beemdenroute

Op deze tocht leer je twee gezichten van Noord-Brabant kennen: het landaanwinningslandschap van de Brabantse kleigordel en de Brabantse zandgronden.

Bekenroute

Bekenroute

Sloten en kleine waterlopen vormen op het Kempens Plateau een beek. Bij Eindhoven fiets je langs enkele restanten van het oude beekdal van deze Dommel.

Someren-Heideroute

Someren-Heideroute

De Somerense Heide en De Pan zijn ontgonnen stukken heide waarop monoculturen van naaldbomen werden geplant. Je fietst door naaldbossen en ziet langs de beek loof- en broekbos.

Speciaal voor jou geselecteerd

Fietsweerbericht

Fietsweerbericht

Gaan er bakken regen vallen of blijft het onbewolkt? Voorbereid op de fiets met het fietsweerbericht!

Dagje Den Bosch

Dagje Den Bosch

In Den Bosch valt ontzettend veel te doen en beleven. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur.