Kerstmarkten in Nederland 2018

Weer naar een kerstmarkt in Duitsland, of gewoon kerst op eigen bodem?

De sfeer, warmte en gezelligheid van kerstmarkten hebben een betoverende werking. Daarom zoeken miljoenen Nederlanders ieder jaar een kerstmarkt op in de donkere dagen rond kerst. Kerstmarkten in Duitsland zijn geliefd, maar ook de kerstmarkt in Maastricht, Dordrecht en Valkenburg zijn razend populair. Of zoek je het liever dichterbij, zoals de kerstmarkt in Amsterdam of in Utrecht? 

Maar: je hoeft niet per se naar de 'gewone' kerstmarkt in een stadscentrum. Nederlandse staat bol van de kerstactiviteiten en ieder jaar lijkt er iets leuks bij te komen. We zetten de leukste trekpleisters van dit jaar op een rijtje.

Kerstmarkt Amsterdam

21 t/m 30 december 2018

Wil je echt helemaal ondergedompeld worden in kerstsferen? Ga dan naar RAI Amsterdam. Hier kun je schaatsen onder een deken van lichtjes, heb je schitterend uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en glij je van de tubebaan op échte sneeuw!
Maar er is nog veel meer te doen: langlaufen tussen de kerstbomen, meedoen aan een sneeuwballengevecht met vrienden of familie, verschillende goochelshows en poppenkastvoorstellingen in het theater en nostalgische kerstklassiekers in de Christmas cinema. De avond vier je in de après-ski hut of op het winterfeest met Xander de Buisonjé.

Kerstmarkt Amsterdam met ledenvoordeel

Bekijk alle kerstmarkten met ledenvoordeel

Gratis kerstmarkten in Nederland

We zetten een greep uit de leukste Nederlandse kerstmarkten op een rij.

Kerstmarkt Valkenburg

16 november 2018 t/m 6 januari 2019

Voor een bijzondere kerstmarkt moet je in Valkenburg zijn! Tijdens de kerstdagen wordt hele stad omgetoverd tot een magische stad vol met prachtige verlichting en versiering. Verspreid over de stad zijn er meerdere kerstmarkten te vinden, elk met hun eigen charme.
Bekijk het overzicht

Kerstmarkt Maastricht

1 t/m 31 december 2018

De kerstmarkt van Maastricht is de ultieme plek om van de kerst te genieten. Bij de vele houten kraampjes kun je de leukste kerstcadeautjes en –spullen scoren en je kunt er snoepen van allerlei lekkernijen. Rondkijken is niet het enige wat je er kunt doen, een reuzenrad geeft de mogelijkheid om Maastricht van bovenaf te bewonderen. Als je liever aan de grond blijft, kun je een ritje maken in de draaimolen of van de overdekte reuzenglijbaan glijden. Dit is extra leuk voor kinderen. Er worden genoeg activiteiten georganiseerd! 
Meer informatie

Geen kerstmarkt maar liever een ander kerstuitje? Bekijk dan snel onze leukste uitjes voor een onvergetelijke kerst.

Speciaal voor jou geselecteerd