Leukste uitjes voor de kerstvakantie 2018

Wil je dit jaar rond kerst meer spektakel, écht betoverd worden en iets doen wat leuk is voor groot én klein? Dan is er genoeg te beleven. We zetten de leukste kerstuitjes voor tijdens en rond de kerstvakantie op een rijtje.

Op een gegeven moment heb je de kerstboom thuis wel gezien, de kerstballen stuk voor stuk geteld en het kerstpakket leeggegeten (of gedronken). Doe dan je kersttrui aan, draai de kerstverlichting uit, stap de deur uit en breng al je kerstwensen in vervulling met de onderstaande kerstuitjes. Natuurlijk kun je dan naar een kerstmarkt in Duitsland of Nederland, maar gelukkig is er nog veel meer te doen in de kerstvakantie van 2018.

Winter Efteling

Tot en met 31 januari 2019

De Efteling kennen we allemaal, maar 's winters gebeurt er iets wonderlijks. Het park krijgt een volledige make-over en wordt met haar lichtjes, besneeuwde dennenbomen en sfeervolle pleinen nog sprookjesachtiger. Het Kinderspoor maakt plaats voor langlaufbaan 't Hijgend Hert en je kunt rondjes schaatsen in het IJspaleis of van een echte glijhelling roetsjen, om daarna heerlijk op te warmen met een kop chocolademelk of erwtensoep.


Groot Kerstcircus Den Haag

22 december t/m 6 januari 2019

Wat dacht je van een bezoek aan het sensationele Groot Kerstcircus Den Haag? Met adembenemende acts, sprankelende kostuums en de grappigste clowns. Deze show brengt de beste artiesten naar het Malieveld en de voorstelling is ieder jaar helemaal nieuw.


Vier de winter in Archeon

22 december 2018 t/m 6 januari 2019

Dit jaar ligt de overdekte ijsbaan weer in Archeon, bezoekers kunnen de spiegelgladde ijsbaan bij Archeon ook dit jaar weer betreden. Natuurlijk mag de warme chocomel of koffie/thee na afloop van de ijskoude tocht niet ontbreken. In het middeleeuwse Klooster en de Romeinse herberg worden heerlijke winterse gerechten geserveerd. Beleef een complete winterse dag uit, terug in de tijd!


Nog meer leuke kerstuitjes

IJsbeeldenfestival

15 december 2018 t/m 3 maart 2019

Phantasialand

23 november 2018 t/m 20 januari 201

Ook leuk: bezoek een kerstmarkt

Kerstmarkten in Nederland
Kerstmarkten in het buitenland

Speciaal voor jou geselecteerd