De leukste sinterklaasuitjes

Sint en Piet zijn weer in ons land! Dat betekent de start van een feestelijke tijd. Pretparken, musea en dierentuinen hebben hun park omgetoverd tot een thuis voor de Sint.

Sinterklaasintocht

Vanaf 17 november – heel Nederland

Geef Sinterklaas een warm welkom! Naast de landelijke intocht op 17 november vinden er door heel Nederland intochten plaats. 
Bekijk het overzicht

Pietendorp in het Zuiderzeemuseum

24 en 25 november, 2 december – Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen wordt omgetoverd tot Pietendorp. Bekijk de pakjesboot in de Markerhaven en geniet van de pepernoten uit de pepernotenfabriek en. De Pieten zorgen voor veel gezelligheid in de straten van het buitenmuseum. 
Koop kaartjes met ledenvoordeel

Stad van Sinterklaas in het Archeon

24 en 25 november, 1 en 2 december – Alphen aan den Rijn
Bezoek de Stad van Sinterklaas in het Archeon. In de verschillende Pietenhuisjes kunnen kinderen verschillende opdrachten uitvoeren. Pakjes gooien, rijmen met Rijmpiet, schieten op pakjes met pijl en boog en nog veel meer! 
Koop kaartjes met ledenvoordeel

Bezoek de enige echte pakjesboot

18 november t/m 4 december – Zaandam, Weesp, Spakenburg, Almere, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Willemstad
Heb jij altijd al willen weten wat er zich allemaal aan boord van de Pakjesboot 12 afspeelt? Na de intocht op 17 november meert Pakjesboot 12 aan in verschillende steden. Tijdens de Pakjesbootdagen geeft Sinterklaas iedereen de kans om een kijkje aan boord te nemen.
Meer informatie

Sinterklaas in Toverland

24 en 25 november, 1 en 2 december – Kronenberg

Toverland krijgt hooggeëerd publiek. Niemand minder dan Sinterklaas komt langs en hij neemt natuurlijk zijn vrolijke bende Toverpieten mee. Beleef het Toverpietencircus en ga op magische Pepernoten Expeditie. Het wordt één groot Sinterklaasfeest in Toverland.
Koop kaartjes met ledenvoordeel

Nederlands Maritiem Museum

17 november t/m 5 december – Rotterdam

'Zie ginds komt de stoomboot' galmt door de haven van professor Plons. De schepen liggen vol cadeaus die uitgeladen moeten worden. Er is alleen één groot probleem... De inpakpieten zijn chocoladeletters kwijt! Kun jij Professor Plons helpen?
Koop kaartjes met ledenvoordeel

Attractiepark Slagharen

1 en 2 december – Slagharen

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er vele avonturen te beleven! Bekijk de optocht van Sinterklaas en al zijn Pieten of geef Sinterklaas jouw tekening of verlanglijstje tijdens de meet & greet. Gedurende de dag kun je genieten van de Sinterklaasshow onder leiding van Stuntelpiet in het American Circus Theater. En wie weet gaan de Pieten wel mee met jou in een attractie!
Koop kaartjes met ledenvoordeel

Sinterklaas op Avonturenboerderij Molenwaard

Half november tot begin december – Groot Ammers

Sinterklaas heeft zijn boerderijpieten speciaal uit Spanje meegenomen. Melk de koeien met de Koeienpiet of verzorg de pony's met de Ponypiet. Met een beetje geluk komt Sinterklaas zelf ook nog langs! Fien en Teun geven een speciale show, waarin de kinderen natuurlijk hun schoentje mogen zetten. 
Koop kaartjes met ledenvoordeel

Bekijk alle sinterklaasuitjes met korting

Speciaal voor jou geselecteerd