Tips dagje uit

Heb je geen zin om binnen te blijven en wil je er een dagje op uit? Wij verzamelden een aantal tips voor een onvergetelijk dagje uit. Of je nu van buitenactiviteiten houdt of binnen warm wilt zitten. Met deze dagje uit tips voor jong en oud is er voor iedereen wel iets te beleven.

Tips van de Kampioen

Elke maand licht de Kampioen verschillende bijzondere uitjes in Nederland uit. Je krijgt tips voor de maand en vindt er veel uitjes met uniek ANWB Ledenvoordeel! Bekijk nu snel de uitjes die deze maand in de Kampioen hebben gestaan.

Bekijk de uitjes

Spannende attracties

Op zoek naar een stevige dosis adrenaline? Stap met klamme handjes in de spannendste attracties die Nederland en de buurlanden te bieden hebben.

Naar de spannende attracties

Beurzen met korting

Misschien spreekt het je aan, misschien ook totaal niet. Maar in Nederland zijn veel leuke beurzen te vinden die je via Land van ANWB met korting kan bezoeken. Struinen tussen de stands en genieten van een heerlijke dag rondkijken op een beurs, het is een heel leuk en origineel dagje uit. Ga naar een vakantiebeurs, creatieve beurs of iets anders en leer, zie of krijg wat nieuws.

Bekijk beurzen met korting

Bezoek een vestingstad

Hulst werd tot leukste vestingstad van Nederland gekozen door de lezers van de Kampioen. Er zijn nog veel meer vestingsteden in ons land en allemaal zijn ze een bezoekje waard. Op meerdere plekken in Nederland vind je prachtige vestingsteden, denk hierbij aan Naarden, Brielle, Gorinchem en Willemstad.

Bekijk de vestingsteden

De mooiste fiets- en wandelroutes

Tijdens een dagje uit kun je Nederland ook fietsend of wandelend ontdekken. In alle provincies zijn er prachtige routes die je meenemen door de verschillende landschappen die ons kikkerlandje rijk is. Daarnaast kun je tijdens het fietsen of wandelen ook veel leren over de geschiedenis van de Nederlandse natuur.

Bekijk de fietsroutes

Bekijk de wandelroutes