Top 5 sauna's Nederland

Een heerlijk dagje wellness. Wie wil dat nou niet? Op elk moment van het jaar is een dagje sauna een goed idee. Maar welk type sauna past het best bij jou en waar moet je heen?

Spa Puur

Gastvrijheid en genieten staan centraal in het Brabantse Spa Puur. Dit wellnesscentrum beschikt onder andere over diverse sauna's, een prachtig zwembad en een whirlpool waar je volledig tot rust komt. Elke dinsdag en elke eerste zondag van de maand is er in Spa Puur een badkledingdag als je liever de sauna in gaat met je badkleding. Geniet na op een van de comfortabele ligstoelen terwijl je geniet van een lekker hapje en een heerlijk drankje.

Bekijk je korting

Elysium

Elysium is het beste wellnessresort van Zuid-Holland. Je vindt Elysium tussen Rotterdam en Den Haag. Elysium beschikt  over meer dan vijfentwintig verschillende sauna’s, waaronder een kruidensauna, Russische banja en een Marakesh sauna. Zin in iets bijzonders? Er zijn verschillende unieke arrangementen samengesteld. Naast de vele sauna's en baden kun je ook lekker genieten van de vele beauty behandelingen en massages. Bij Elysium is het op iedere 1ste, 3de, 4de en eventueel 5de maandag van de kalendermaand badkleding dag voor dames en heren! Wil je er een dames dag van maken? Dat is ook mogelijk bij Elysium.

Bekijk de korting

SpaSense

Geniet samen van bijzondere sauna- en wellnessfaciliteiten in wellnesscentrum SpaSense. Wandel de tuin in en breng een bezoek aan de bijzondere sauna die zich in een houten huisje in de tuin bevindt. Maar ook een bezoek aan de Chinese Mintsauna mag niet ontbreken. Met temperaturen tussen de 50 en 95 graden is hij voor bijna iedereen geschikt. De toegevoegde mint zorgt voor een heerlijk verfrissend gevoel.

Bekijk de korting

Veluwse Bron

De Veluwse Bron is de ideale locatie om samen heerlijk weg te dromen midden in de Nederlandse natuur. Dit wellnesscentrum beschikt over unieke faciliteiten zoals een Wildobservatiesauna en een Pakistaanse zoutsteenmijnsauna. Veluwse Bron bevindt zich aan een prachtig meer met een uitzicht over het zuivere water. Ga je liever met je zwemkleding aan? Elke maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag.

Bekijk de korting

Zwaluwhoeve

Dit unieke resort is in de stijl van een authentieke boerderij en is het meest centraal gelegen wellnesscentrum van Nederland. Ontspanning, luxe en gezelligheid staan centraal en is dan ook de ideale plek om samen romantisch te genieten. Ook kun je hier genieten van een heerlijke beautybehandeling of massage. Elke eerste en derde zondag, tweede en vierde donderdag en laatste zaterdag van de maand is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve.

Bekijk de korting

Sauna Cadeaubon

Een Sauna Cadeaubon is een verrassend wellnesscadeau om te geven maar vooral ook om te krijgen!

Bekijk het aanbod