Goedkoop dagje uit

Zin om een dagje weg te gaan, maar geen zin om veel geld uit te geven? Dat hoeft op veel leuke plekken in Nederland ook helemaal niet. Hier vind je een overzicht van uitjes met korting en gratis uitjes.

Op het Land van ANWB kopen leden hun tickets voor de leukste dagjes uit: en steeds vaker met heel veel ledenvoordeel. Je lidmaatschapsnummer is het enige wat je nodig hebt. Geen addertjes onder het gras, gelijk profiteren van jouw voordeel. En elke maand zijn er speciale aanbiedingen voor trouwe leden! Dus kijk en profiteer snel! Heb je de ANWB Creditcard al? Hiermee word een aankoop doen nog makkelijker en heb je zelfs 180 dagen aankoopverzekering.

Bestel de ANWB Visa Card hier

Dagje uit met korting

Bij Land van ANWB vind je genoeg uitjes met korting. Van concerten tot pretparken, en van musea tot wandelarrangementen. Bestel je tickets van te voren online en ontvang ledenvoordeel. Zo wordt een dagje uit nog een stuk leuker. Welk uitje maken jullie deze week?

Bekijk de uitjes met korting

Met korting naar het museum

Naar het museum hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Bezoek als ANWB-lid nu deze musea met korting. En voor iedereen zit er wat wils tussen. Van kleine tot grote musea en van kunst tot technologische. Duik het verleden, toekomst of menselijk lichaam in tijdens een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Bekijk de musea met korting

11x Een gratis uitje

Meestal moet je diep in de buidel tasten als je een dagje uit gaat. Echter is dit niet overal zo. Want op veel plekken in Nederland heb je gratis een heel leuk dagje uit. En zo blijft er geld over voor een warme kop chocolademelk, ook fijn! Wij hebben 11 leuke, en vooral gratis, uitjes voor jou op een rijtje gezet.

Bekijk de gratis uitjes

De 10 Werelderfgoederen van Nederland

Ons koninkrijk telt tien door UNESCO erkende Werelderfgoederen.Ze vertellen over onze geschiedenis en over de Nederlandse identiteit. Ze zijn een bezoek meer dan waard en natuurlijk hartstikke leuk om tijdens een goedkoop dagje uit te doen.

Bekijk de 10 Werelderfgoederen

Goedkoop uit eten in een stad

Heerlijk dagje of avondje naar een stad? Humphrey's Restaurants heeft restaurants in het centrum van verschillende grote steden. Als ANWB-lid kan je nu heel voordelig uit eten, want je krijgt korting op een driegangenkeuzediner. 

Bekijk dit ledenvoordeel

Gratis dagje uit

In Nederland kun je op vele plekken gratis een dagje uit. Denk aan speeltuinen, fruittuinen, boerderijen, wandel- & fietsroutes, attractieparken, buitencentra en nog veel meer. Zo blijft er nog geld over voor wat lekkers.

Je vindt de gratis uitjes door bij het zoeken links bovenin "Met gratis entree" aan te vinken.

Zoek een gratis uitje