De straat van...

Iedere maand de trots van een stad

Of je nu shoppen of lekker eten houdt, elke maand lichten we een straat uit van een stad. Laat je inspireren met de tips en ontdek een nieuwe (of je eigen!) stad. 

De straat van Den Haag

De straat van Den Haag

Wandel door de gezellige Piet Heinstraat en voel gelijk hoe gezellig het Haagse Zeeheldenkwartier is. Neem zelf een kijkje en ontdek waarom dit een van de leukste straten van Den Haag is.

De straat van Haarlem

De straat van Haarlem

Iedere maand de trots van een stad. Dit keer is het de beurt aan Haarlem met haar 'Gouden Straatjes'. Eén van de mooiste en oudste is de Warmoestraat waar in de Gouden Eeuw veel ambachtslieden hun winkels hadden.

De straat van Rotterdam

De straat van Rotterdam

De Witte de With. Dit is de straat waar Rotterdammers van houden. Omdat er gewoond, gewerkt en gedronken wordt. Benieuwd naar de highlights van die straat?

De straat van Utrecht

De straat van Utrecht

Utrecht heeft maar één echte gracht. Maar die gracht is dan ook meteen uniek. Hij loopt dwars door het centrum, toeristen laten zich er rondvaren, Utrechters doen er boodschappen en studenten vermaken zich in de cafés op de lager gelegen kaden.

De straat van Groningen

De straat van Groningen

Groningen is een levendige studentenstad met een mix van culturen. In 2014 is de Folkingestraat uitgeroepen tot Leukste Winkelstraat van Nederland. Of dat terecht is? Dat gaan we zien!

De straat van Maastricht

De straat van Maastricht

Iedere maand de trots van een stad, deze maand de Rechtstraat in Maastricht. Lees meer over alle hotspots langs deze aaneenschakeling van leuke cafés, boetiekjes en boekwinkels.

Dagje stad

Dagje stad

Inspiratie nodig voor een stedentrip binnen Nederland? Wij maakten een selectie van een aantal steden die zeker een bezoekje waard zijn.