Naar artikel

Veilig van Huis Woonverzekering

Goed verzekerd en altijd zicht op je huis

Veilig van Huis pakket

Met het smart beveiligingspakket houd je ook op afstand je huis en spullen in de gaten. Je krijgt handige hulpmiddelen die je direct een seintje geven als er beweging, rook of lekkage wordt gesignaleerd. In de app op je telefoon kun je via de camera direct zien wat er aan de hand is. Een unieke combinatie van beveiligen en verzekeren in één.

Uitgebreide hulp, ook bij schade

Als de ANWB Alarmcentrale jou niet kan bereiken, nemen we contact op met mensen die je vooraf zelf opgeeft. Alles om zo snel mogelijk in actie te komen en schade te voorkomen of zo snel op te lossen. Bij schade zetten we alles direct in gang, van noodreparatie tot schadeafhandeling.

20% personeelskorting

Kies voor een woonverzekering mét Veilig van Huis pakket. Dan ontvang je als medewerker van de ANWB 20% korting op je premie*. Afsluiten kan als volgt:

* Om deel te nemen aan deze actie moet je als medewerker van de ANWB minimaal een jaarcontract hebben en van Unigarant minimaal een halfjaar contract. Dit personeelsaanbod kan niet worden gecombineerd met Ledenkorting of overige actiekortingen.