ANWB Doorlopende Reisverzekering
10% korting

ANWB Doorlopende Reisverzekering

  • 24/7 hulp ANWB Alarmcentrale
  • Gezinskorting: vanaf de 4e persoon gratis
  • Beste uit de test Consumentenbond
Bereken je premie

ANWB Doorlopende Reisverzekering

Vóór 9 april afsluiten met 10% extra korting

Ga je binnenkort op vakantie? Vergeet dan niet je reisverzekering af te sluiten. De ANWB Doorlopende Reisverzekering is speciaal voor jou extra voordelig. Sluit vóór 9 april via deze pagina af en ontvang een jaar lang 10% korting op je premie!    

De beste hulp
Vertrouw op de beste hulp tijdens je vakantie. De ANWB Doorlopende Reisverzekering is door de Consumentenbond namelijk uitgeroepen tot beste uit de test.

Nu afsluiten met voordeel
Met de Doorlopende Reisverzekering gaat u onbezorgd op vakantie en zijn al je vakanties en weekendjes weg verzekerd. Je kunt dag en nacht rekenen op hulp via de ANWB Alarmcentrale. En je profiteert nu van exclusief voordeel. Sluit vóór 9 april via deze pagina de ANWB Doorlopende Reisverzekering af en krijg het eerste jaar 10% korting.

Bereken je premie

 

 

Bekijk de actievoorwaarden

Basisdekking Doorlopende Reisverzekering

Je kunt zelf kiezen hoe lang je verzekerd wilt zijn in het buitenland. Je hebt de keuze om je voor 60 of 180 dagen aaneengesloten te verzekeren, dus voor langere tijd op reis kan ook. De ANWB Doorlopende Reisverzekering biedt een basisdekking die je kan uitbreiden met aanvullende dekkingen. Je kunt zelf kiezen hoe lang je verzekerd wilt zijn in het buitenland.

Met de basisdekking ben je standaard verzekerd voor:

Dag en nacht hulp van de ANWB Alarmcentrale. Bijvoorbeeld het verzorgen van vervoer of medische begeleiding tijdens de terugreis en het geven van adviezen. 

Bijvoorbeeld voor extra reis- en verblijfskosten als je in het buitenland in het ziekenhuis terecht komt of voortijdig naar huis moet terugkeren na een ongeval of ernstige ziekte.

Je bent verzekerd tegen de extra kosten als gevolg van een calamiteit. Bijvoorbeeld door terrorisme of een natuurramp.

Kosten door bijvoorbeeld schade aan de inboedel van je vakantieverblijf. Je laat bijvoorbeeld iets kapot vallen, of je verliest de sleutel van jouw vakantiewoning.

 

Dekkingsgebied 

Je kan kiezen voor Europa of Werelddekking. Binnen Europa ben je verzekerd in Nederland en de overige Europese landen. Maar ook in Algerije, de Azoren, de Canarische eilanden, Egypte, Israël, Libië, Libanon, Madeira, Marokko, Rusland (deel ten westen van de Oeral), Tunesië, Turkije en IJsland. Ga je ook buiten Europa op vakantie? Kies dan voor de werelddekking.

 

Aanvullende dekkingen

Hiermee ben je verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging van je bagage. Je kan kiezen tussen een eigen risico van € 0,- of € 50,-.

Meer over bagagedekking

Neem je geld of een dure uitrusting mee op vakantie, zoals golfspullen, videoapparatuur of duikspullen? Dan raden wij je aan om je basisverzekering uit breiden met deze aanvullende dekking. Hiermee ben je namelijk verzekerd van een hogere vergoeding bij diefstal of beschadiging van je spullen.

Met de ongevallendekking ben je verzekerd van een eenmalige uitkering van € 35.000,- bij overlijden en maximaal € 100.000,- bij blijvende invaliditeit door een ongeval op reis.

Meer over ongevallendekking 

Met deze dekking krijg je alle medisch noodzakelijke kosten vergoed die je in het buitenland maakt en die niet door je zorgverzekeraar worden gedekt. Medische kosten kunnen snel hoog oplopen. Wij adviseren je dan ook om je basisdekking met deze aanvullende dekking uit te breiden.

Meer over medische kosten dekking

Met rechtsbijstand  krijg je tijdens je vakantie juridisch advies en hulp wanneer dit nodig is, maar ook na je vakantie als juridische zaken nog afgehandeld moeten worden. Een fijne geruststelling. Je bent tot maximaal € 25.000,- per gebeurtenis verzekerd voor bijvoorbeeld de kosten van een advocaat en het proces.

Meer over reisrechtsbijstand

Met Verkeersrechtsbijstand krijg je onder andere juridische hulp bij het verhalen van schade als gevolg van een ongeval met het voertuig waarmee je op vakantie bent, zoals je auto of camper.

Met de dekking Wintersport en bijzondere sporten is schade of diefstal van je wintersportuitrusting of bijvoorbeeld huur van een vervangende wintersportuitrusting verzekerd. Maar ook onvoorziene uitgaven zoals een gipsvlucht worden vergoed. Langlaufen en duiken zijn standaard in de basisdekking meegenomen.

Meer over wintersport en bijzondere sporten dekking

Je kan in je reisverzekering ook een annuleringsverzekering regelen. Wil je alleen een ANWB Annuleringsverzekering? Dat is mogelijk.

Met de dekking Terrorisme en Natuurrampen kun je ook je reis annuleren bij terrorisme, natuurrampen (aardbeving, (bos)brand, storm, tsunami), ontradend reisadvies (code geel of rood), besmettelijke ziektes (zoals het Zikavirus) en stakingen.

Lees meer over de dekking Terrorisme en Natuurrampen

Ga je met de caravan, vouwwagen of aanhanger op vakantie naar het buitenland? Dan heb je ook Wegenwacht Aanhangwagen Service nodig voor als je auto of caravan door pech in het buitenland niet meer kan rijden. Let op: heb je al Wegenwacht Europa? Dan hoef je je niet apart te verzekeren met de ANWB Autohulp verzekering.

Is je auto, caravan of tent stuk door een ongeval of pech? Of is deze gestolen? Dan regelen wij een vervangende auto of verblijf voor je. Je hoeft je vakantie niet te beëindigen of af te zeggen. Deze dekking is een goede aanvulling op de ANWB Autohulp verzekering. Let op: voor vervangend vervoer heb je een creditcard nodig met dezelfde naam als de polishouder. Zonder creditcard kun je geen vervangende (huur)auto meekrijgen.