ANWB Doorlopende Reisverzekering opnieuw beste uit test Consumentenbond

De Consumentenbond heeft de ANWB Doorlopende Reisverzekering voor de derde keer als ‘Beste uit de test’ uitgeroepen. De bond beoordeelde 50 doorlopende reisverzekeringen, op ruim 30 aspecten. Hierbij werden dekkingen voor hulpverlening, medische kosten en flexibiliteit het zwaarste gewogen. De ANWB Doorlopende Reisverzekering (variant Compleet) kwam als beste uit de test.

Grote verschillen

Uit de test blijkt dat er grote verschillen zijn tussen de reisverzekeringen. Vooral in flexibiliteit en dekkingsbedragen.

Flexibiliteit

Een aantal verzekeraars bieden een complete polis. De klant kan dan niet de verzekering afstemmen op zijn voorkeuren en reisgedrag. De ANWB doet dit wel, omdat we merken dat klanten het prettig vinden zelf te kiezen. Vooral online.

Uitkeringsbedragen

Ook de uitkeringsbedragen liggen sterk uiteen. Vooral bij de dekkingen ongevallen en bagage. De ANWB komt ook hier zeer uitstekend uit de resultaten naar voren. De uitkeringsbedragen van de dekking ongevallen behoren tot de hoogste in de test. Ook bij bagage zitten ze in de top. Daarnaast ben je met de ANWB Doorlopende Reisverzekering uitstekend verzekerd in het geval van annulering en wordt je volledige reissom vergoed. 

Bereken direct jouw premie

Meer informatie doorlopende reisverzekering