Speciaal voor ANWB-leden

Speciaal voor ANWB-leden

Ontvang een gratis cadeaucard bij je nieuwe verzekering! Te besteden in de ANWB winkel of aan een leuk dagje uit!

Nú gratis ANWB cadeaucard

Hoe langer je lid bent, hoe hoger je tegoed!

Sluit vóór 1 maart 2017 een nieuwe doorlopende verzekering af en ontvang een gratis ANWB cadeaucard. Of je nu een auto-, bromfiets-, inboedel- of doorlopende reisverzekering afsluit: je ontvangt voor elke afgesloten verzekering een cadeaucard.   

Wat houdt de actie in?

Deze actie geldt speciaal voor jou als ANWB-lid. Sluit je vóór 1 maart 2017 een doorlopende verzekering dan ontvang je een gratis ANWB cadeaucard! Hoe langer je lid bent, hoe hoger je cadeautegoed! Sluit je meerdere verzekeringen? Voor elke verzekering ontvang je een cadeaucard.

alt text

Let op: de verzekering moet uiterlijk op 14 maart 2017 ingaan. De actie geldt alleen voor doorlopende verzekeringen die u kunt afsluiten via anwb.nl, de ANWB-winkel of telefonisch bij de ANWB. De kortlopende reis-, annuleringsverzekering en fietsverzekering zijn uitgesloten.

Bekijk de actievoorwaarden.

Waaraan kan ik de cadeaucard besteden?

Je kunt je cadeaucard besteden in de ANWB-(web)winkel of bestel met korting een ticket voor een leuk dagje uit! Je kunt je cadeautegoed ook doneren aan het ANWB Kinderfietsenplan. Voor €10 kunnen wij al een tweedehands fiets opknappen, zodat je een kind dat opgroeit in armoede blij kunt maken met een eigen fiets.

Kies je verzekering

Bekijk hieronder de mogelijkheden

alt text

ANWB (web)winkel

Kies uit het brede assortiment van de ANWB winkel of bestel je product direct online.

alt text

Korting op dagjes uit

Zin in een leuk dagje uit? Bekijk het aanbod en bestel direct je tickets of koop je tickets in de ANWB winkel bij jou in de buurt.

alt text

ANWB Kinderfietsenplan

Help kinderen in armoede door vóór 1 juli 2017 je cadeautegoed te doneren aan het Kinderfietsenplan.

Vragen?

Bel  088 - 269 2222