Veilig Rijden Autoverzekering scoort 5 sterren in onderzoek MoneyView

De ANWB Veilig Rijden Autoverzekering heeft van onderzoeksbureau MoneyView 5 sterren gekregen. Dat is de hoogste score en daar zijn we trots op!

In de categorie ‘Prijs’ heeft de Veilig Rijden Autoverzekering de hoogste score behaald op alle dekkingsvormen (WA, Beperkt Casco en Volledig Casco). Zowel het leden als niet-leden tarief is door MoneyView beoordeeld met de maximale score van 5 sterren.

5-sterrenrating

Binnen het onderdeel ”Productrating” worden de polisvoorwaarden en prijzen van autoverzekeringen onderzocht. MoneyView kijkt welke verzekeraars dé beste én goedkoopste WA, Beperkt Casco en Volledig Casco autoverzekeringen aanbieden.

In de ProductRating Prijs komt tot uitdrukking welke autoverzekering de laagste prijsstelling heeft, gebaseerd op door MoneyView uitgevoerde premieberekeningen. De berekeningen uit het onderzoek zijn gemaakt met 45 uiteenlopende postcodes, 10 combinaties van leeftijden en schadevrije jaren én een uitgebreide selectie van verschillende auto’s. Hiermee stelde MoneyView 69.750 klantprofielen op.

Over MoneyView

MoneyView is het onafhankelijke onderzoeks- en benchmarkinstituut voor financiële dienstverleners. MoneyView volgt op dagelijkse basis de productontwikkelingen op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, beleggingsproducten en bancaire producten. Met producten als de ProductManager, Selector, Advisa Online en AeQuote biedt MoneyView productvergelijkings- en benchmarkoplossingen voor banken, verzekeraars en adviseurs.

Veilig Rijden Autoverzekering

Met de Veilig Rijden Autoverzekering verdien je korting met een goede rijstijl. Met de app houden we bij hoe veilig je rijdt, ontvang je feedback en tips om je score te verbeteren en zie je hoeveel korting je hebt verdiend. Bij het afsluiten van de verzekering ontvang je direct 10% korting. Iedere 3 maanden berekenen wij je rijscore en de veilige rijderskorting op je premie. Hoe hoger de score, hoe meer korting je ontvangt.