ANWB-dongel ontmaskert parkeerfraudeurs Schiphol

Dankzij de dongel die bij de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering jouw rijstijl meet, zijn frauderende parkeerbedrijven bij Schiphol ontmaskerd. Verschillende media besteedden hier deze week aandacht aan.  

Veilig Rijden Autoverzekering nieuwsbericht

Fraudeurs ontmaskerd

De fraude kwam aan het licht doordat diverse mensen tijdens hun vakantie bericht kregen dat zij met hun auto's te hard of te onveilig hadden gereden. En dat terwijl de eigenaren van de dongels van een vakantie aan het genieten waren in het buitenland. De dongel, die je krijgt als je een ANWB Veilig Rijden Autoverzekering afsluit, registreert heel nauwkeurig waar en wanneer er overtredingen worden begaan.

Daarnaast komen nog meer voordelen naar voren. Zo heeft de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering met dongel er in de afgelopen twee jaar voor gezorgd dat er meerdere gestolen auto's zijn teruggevonden. Ook betrapten ouders hun kinderen erop een auto ongevraagd te hebben geleend.

ANWB Veilig Rijden Autoverzekering

Met de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering ontvang je veilige rijderskorting. Deze kan oplopen tot wel 30%. De hoogte van de korting is afhankelijk van hoe veilig je rijdt. Dit wordt gemeten door de dongel, die je in de OBD-poort van je auto stopt. Meer weten?

Meer over de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering