ANWB Reisverzekering vijfde keer op rij beste website

ANWB.nl heeft de hoogste Web Performance score van 75 op mobiel en desktop. Dit komt naar voren in het onafhankelijk uitgevoerde onderzoek die WUA in september 2018 uitvoerde onder 400 (potentiële) consumenten. Deze consumenten hebben zich georiënteerd op een reisverzekering. Hiermee wint ANWB Reisverzekering voor de vijfde keer op rij de titel ‘Beste website reisverzekering’.

Web Performance Scan

Consumenten die online een reisverzekering afsluiten, doen dat het liefst bij de ANWB. Dit blijkt uit de Web Performance Scan van WUA. Een onderzoek naar het online oriëntatiegedrag van de Nederlandse consument die op zoek is naar een reisverzekering. De belangrijkste factoren zijn vindbaarheid, look & feel, aanbod en merk.

ANWB wordt door 76% van de respondenten bezocht. Met 68% liet ANWB de nummer 2 qua vindbaarheid achter zich. Daarvan geeft 39% aan de verzekering bij de ANWB te willen afsluiten.

Al je reizen goed en voordelig verzekerd

Direct verzekerd van een doorlopende reisverzekering? Afsluiten kan snel en eenvoudig online. Je ontvangt de bevestiging van je verzekering meteen in je mail.