ANWB wederom beste site voor afsluiten autoverzekering

ANWB is favoriet onder consumenten wanneer zij online een autoverzekering willen afsluiten. Dit blijkt uit het meest recente online oriëntatie-onderzoek van onafhankelijk onderzoeksbureau WUA! Dit is de 11e keer dat ANWB de nummer 1 positie weet te veroveren.  

Met Digital CX-scores van 71 en 72 zet ANWB ook de beste klantervaring neer op zowel desktop áls smartphone. Bij het bepalen van deze scores wordt er gekeken naar thema’s als Look & Feel, Aanbod en Merk.

Onderzoek

In oktober hebben 400 consumenten zich op desktop en smartphone georiënteerd op het afsluiten van een autoverzekering. De consumenten begonnen met het zoeken naar een autoverzekering vanaf een lege browserpagina. Belangrijke vragen die ze moesten beantwoorden:

  • Welke websites heb je gevonden?
  • Aan welke website geef je de voorkeur en waarom?
  • Wat vond je positief en negatief aan het afsluitproces?

Doel onderzoek

Het doel van het onderzoek is om in kaart te brengen wat de digital experience is van (potentiële) klanten die zich oriënteren op het afsluiten van een autoverzekering. Waarom en voor welke aanbieder zij kiezen.

Ontvang tot 20% extra korting op onze autoverzekering

Sluit uiterlijk 24 februari 2019 een ANWB Autoverzekering of ANWB Veilig Rijden Autoverzekering af en krijg tot 20% korting. Dit geldt alleen met een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco dekking. Hoe langer lid, hoe hoger je korting.

Voordelen van de ANWB Autoverzekering

  • Dag en nacht hulp van de ANWB Alarmcentrale
  • Tot 80% no-claim korting
  • Tot 30% extra korting voor veilige rijders