ANWB Autoverzekering voor zesde jaar op rij bij beste autoverzekering van Nederland

De ANWB Autoverzekering heeft de maximale rating - vijf sterren - behaald als het gaat om de WA + Volledig Casco dekking voor zowel de ANWB Reguliere Autoverzekering als de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering in het jaarlijkse onderzoek van MoneyView. ANWB behoort daarmee -  voor het zesde jaar op rij - tot een van de beste autoverzekeringen van Nederland op het gebied van voorwaarden.

Goede voorwaarden

Op veel gebieden scoort de autoverzekering van de ANWB boven marktconform en heeft daarnaast een goede uitkeringsregeling, zoals een nieuwwaarde-, aanschafwaarde- en vervangingswaarderegeling.

De Reguliere en de Veilig Rijden Autoverzekering

De ANWB heeft twee autoverzekeringen in het assortiment: de Reguliere en de Veilig Rijden Autoverzekering. De basis van de beide verzekeringen is gelijk. Het grootste verschil is dat je bij de Veilig Rijden Autoverzekering extra korting kunt krijgen door een veilige rijstijl. Verder hebben beiden verzekeringen dezelfde productkenmerken. Daarmee scoort de ANWB voor beide producten vijf sterren.

Het onderzoek naar prijs en voorwaarden is in augustus uitgevoerd door MoneyView, een onafhankelijk onderzoeksbureau, onder autoverzekeringen met Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Beperkt of Volledig Casco dekking.

Meer informatie & afsluiten

Meer informatie over (het afsluiten van) de ANWB Autoverzekering.