ANWB Reisverzekering valt opnieuw in de prijzen

Onderzoeksbureau WUA! vroeg consumenten naar hun mening over de website van aanbieders van reisverzekeringen. De website van ANWB Reisverzekering was favoriet. Hiermee wint ANWB Reisverzekering voor de derde keer op rij de titel ‘Beste website reisverzekering’.

Web Performance Scan

Consumenten die online een reisverzekering afsluiten, doen dat het liefst bij de ANWB. Dit blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in september 2016 uitvoerde. Een onderzoek naar het online oriëntatiegedrag van de Nederlandse consument die op zoek is naar een reisverzekering.

Voor iedereen toegankelijk

De ANWB is bij consumenten opnieuw favoriet: met 22% laat ANWB.nl de nummer 2 achter zich en heeft met 45% de hoogste conversie. De Look & Feel is volgens consumenten geslaagd: de belangrijkste informatie is binnen een paar stappen duidelijk zichtbaar. Het aanvragen van een ANWB Reisverzekering is voor iedereen toegankelijk. Dit komt met name door de interactieve module waarop de bezoeker direct een vergelijking kan doen welke verzekering het beste bij hem past. Op het thema Vindbaarheid scoort ANWB.nl samen met nummer 2 en 3 een stuk hoger dan de overige aanbieders, die tussen de 11% en de 31% scoren.

Altijd verzekerd van de beste hulp op reis

Plannen voor de herfstvakantie? Vertrek goed voorbereid met de ANWB Reisverzekering. Ga naar de ANWB Reisverzekering en bereken direct jouw premie.