Naar artikel

ANWB Letselhulp

Gratis juridisch advies na een verkeersongeval

Een verkeersongeluk zit soms in een klein hoekje. Jaarlijks lopen maar liefst honderdduizenden Nederlanders letselschade op door een verkeersongeval. Welke juridische stappen je als slachtoffer kunt ondernemen is niet altijd duidelijk. Daarom biedt ANWB gratis juridisch advies.

ANWB Letselhulp

Ben je gewond geraakt na een verkeersongeval gehad in Nederland? Raadpleeg bij vragen over het ongeval of de juiste afhandeling dan de ANWB Letselhulp. Onze ervaren letselschadespecialisten adviseren je kosteloos over de aansprakelijkheid en het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk in Nederland.

Recht op schadevergoeding

Wist je dat je vaak recht hebt op schadevergoeding als je verkeersslachtoffer bent geworden en gewond bent geraakt? Zelfs als jou ook een verwijt te maken valt, kun je als voetganger of fietser recht hebben op compensatie.

Kosteloos schade verhalen voor ANWB-leden

Blijkt uit jouw situatie dat jij recht hebt op een schadevergoeding én ben je ANWB-lid? De ANWB letselschade experts zorgen er in dit geval kosteloos voor dat jij de juiste schadevergoeding krijgt. Zo kun jij je volledig richten op een spoedig herstel.

ANWB-lid worden

Ben je geen ANWB-lid en wil je kosteloos worden bijgestaan door één van de ANWB letselschade experts? Dan kun je ook na het ongeluk nog lid worden.

Verkeersletselcheck

Via de ANWB Verkeersletselcheck kun je een inschatting krijgen of onze ervaren specialisten je kunnen helpen met het verhalen van jouw schade. Zelf contact opnemen met onze Letselhulp is uiteraard ook een mogelijkheid via 088 269 77 66.

Doe de check