Woonpakketkorting

Woonpakketkorting Inboedelverzekering

Als je naast de ANWB Inboedelverzekering meerdere verzekeringen binnen het Woonpakket van de ANWB afsluit, ontvang je korting op jouw premie. Hierbij geldt, hoe meer woonverzekeringen je afsluit, hoe hoger de korting wordt. Naast deze korting kun je bij de verzekeringen van de ANWB altijd rekenen op een betrouwbare service en goede kwaliteit.

Korting premie bij de ANWB

Het ANWB Woonpakket bestaat uit vijf verzekeringen die betrekking hebben op jou en op jouw woning. De volgende verzekeringen zijn opgenomen in het Woonpakket en kunnen als pakket, maar ook apart worden afgesloten:

 1. Inboedelverzekering
 2. Opstalverzekering
 3. Rechtsbijstandsverzekering
 4. Aansprakelijkheidsverzekering
 5. Ongevallenverzekering

Bij de ANWB kun je van de volgende kortingen profiteren:

 • Tot 10% korting wanneer je meerdere verzekeringen binnen het ANWB Woonpakket afsluit. Als je bijvoorbeeld een inboedel- en een opstalverzekering afsluit, kun je met de ontvangen korting bijna gratis een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.
 • Tot 20% preventiekorting op een inboedelverzekering.
 • Altijd 5% korting als je ANWB-lid bent.

Kortingen binnen het Woonpakket

Als je ervoor kiest om meerdere verzekeringen binnen het ANWB Woonpakket af te sluiten dan kun je rekenen op de volgende kortingen:

 • Bij 2 verzekeringen ontvang je 5% korting.
 • Bij 3 verzekeringen 7,5% korting.
 • Bij 4 verzekeringen of meer 10% korting.

Lees meer over alle kortingen bij de Inboedelverzekering.

Bereken jouw premie

Wil je meteen weten wat jouw premie voor jouw Inboedelverzekering wordt? Bereken dan online jouw premie. Een premieberekening is geheel vrijblijvend. Uiteraard kun je onze verzekeringen online afsluiten.