E-bike verzekering
Gratis Wegenwacht service

E-bike verzekering

  • Geld voor nieuwe e-bike bij diefstal
  • 5% ledenkorting
  • 3 jaar nieuwwaardedekking
Bereken je Premie

Verzekering elektrische fiets

Als beste getest én voordelige premie

Op zoek naar een verzekering voor jouw elektrische fiets? Met de voordelige fietsverzekering van de ANWB zijn zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekerd. Onze fietsverzekering is niet alleen voordelig, maar ook als beste getest door de consumenten bond.

Met deze verzekering kun je jouw elektrische fiets verzekeren tegen vandalisme en diefstal. Bereken het zelf: onze verzekering is zeer voordelig.

Bereken je premie

E-bike en accu

De accu van jouw e-bike is meeverzekerd als deze onder de verzekerde waarde is opgenomen. Bij de aanvraag van de fietsverzekering geef je aan dat je de verzekering voor een e-bike wilt aanvragen. Vervolgens geef je de waarde van de fiets inclusief die van de accu in. Zo is je accu standaard meeverzekerd.

Standaard 5% ledenkorting

Wist je dat je als ANWB-lid altijd 5% ledenkorting krijgt op jouw Fietsverzekering? Dat is mooi meegenomen! Vul gewoon je lidnummer in bij het afsluiten.

Bereken je premie

Fietsroutes

De mooiste fietsroutes, ook voor racefiets en mountainbike, kun je vinden op de fietsportal van de ANWB. Zoek een route en bekijk beoordelingen van mede-fietsers.

Fietsroutes

Fietsweerbericht

Komt de regen met bakken uit de hemel of wordt het een onbewolkte dag? Stap voorbereid op de fiets!

Fietsweerbericht