Naar artikel

Bij deze fietsverzekering hoort een app

ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering

Om gebruik te maken van deze verzekering is het handig om een app te installeren. Download daarom de ANWB Eropuit app en volg de stappen. Met de app profiteer je van de voordelen van deze verzekering en kun je diefstal gemakkelijk en snel melden via de app. Lukt het niet? Geen zorgen. Je kunt diefstal ook snel melden op 088 299 30 00.


Download alvast de app

Stap 1. Download en installeer de ANWB Eropuit app op je smartphone. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS. Let op, het is belangrijk dat je de laatste updates hebt geïnstalleerd. 

 


Stap 2. Klik in de app rechtsboven op ‘inloggen’ en log in met jouw Mijn ANWB-account.

Heb je nog geen account? Maak er dan een aan

Na het downloaden kun je inloggen met je Mijn ANWB-account. Heb je nog geen Mijn ANWB-account? Activeer dan je account. Log in met je ANWB-lidmaatschapsnummer. Ben je geen lid, gebruik dan het relatienummer. Je vindt jouw relatienummer op het polisblad.

Na het plaatsen van de zender duurt het ongeveer vijf werkdagen voordat je de verzekering terug ziet in de app. Natuurlijk ben je direct na het afsluiten van de verzekering gewoon goed verzekerd. Wordt je fiets in de tussentijd gestolen? Neem dan contact met ons op via 088 299 30 00.

Is je fiets gestolen? Meld dit met een druk op de knop via de app

Stap 1. Meld dit zo snel mogelijk in de ANWB Eropuit App op jouw telefoon of via telefoonnummer 088 299 30 00.

Stap 2. Doe je jouw melding via de app? Druk op de knop 'Meld diefstal'.
Na deze melding gaat de opsporingsdienst op zoek naar jouw fiets. Je krijgt een bevestiging van de diefstalmelding in de app en meer informatie over het proces. Na 48 uur krijg je bericht of jouw fiets is gevonden of niet.
Let op: doe altijd aangifte van diefstal bij de politie.

Op deze pagina vind je een overzicht van algemene veelgestelde vragen over de ANWB Blijven Fietsen Fietsverzekering.