Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een staking op de luchthaven of van de luchtvaartmaatschappij?

Bekijk de vragen en antwoorden over je verzekering

Is er sprake van een staking op het vliegveld of bij de vliegmaatschappij waarmee u op reis gaat? Dan is het begrijpelijk dat je vragen hebt over je ANWB Reis- of Annuleringsverzekering. Bekijk hieronder advies en antwoorden op de veelgestelde vragen.

 

Reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Volg de ontwikkelingen volgen via het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de media. Ben je ter plaatse? Dan adviseren we de instructies van lokale autoriteiten op te volgen.

Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vind je de meest actuele informatie en reisadviezen over de situatie in je vakantiegebied. Je kunt ook bellen. Houd contact met je vervoersmaatschappij of touroperator en volg het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Of bel Buitenlandse Zaken via +31 247 247 247

 

Vragen over de ANWB Annuleringsverzekering

 

Vragen over de ANWB Reisverzekering

 

Calamiteitenfonds

In sommige gevallen betaalt het Calamiteitenfonds de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken, zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Bekijk de website voor de voorwaarden en meest actuele informatie.