Goedkope bootverzekering

Goedkope bootverzekering

Profiteer van een zeer scherpe premie bij de ANWB Bootverzekering!

Bereken je premie

Goedkope bootverzekering

Op zoek naar een goedkope bootverzekering? Met de ANWB Bootverzekering profiteer je van een zeer scherpe premie en ben je uitstekend verzekerd tegen schade aan jouw boot. Je profiteert van een no-claim korting tot wel 40%.

Wil je ook bij pech kunnen vertrouwen op deskundige hulp? Sluit dan nu aanvullend de ANWB Pechhulp af bij je bootverzekering.

Bereken je premie

No-claim korting tot 40%

Vaar je schadevrij? Dan belonen we dat. Bij de goedkope ANWB Bootverzekering kun je in vier jaar tijd de maximale no-claimkorting opbouwen. En die kan oplopen tot maar liefst 40%.

Half jaar gratis pechhulp

Wanneer je nu een ANWB Bootverzekering mét aanvullende ANWB pechhulp afsluit, krijg je een halfjaar pechhulp op het water gratis. Heb je in Nederland pech op het water, dan staat een team van ervaren servicemonteurs direct klaar om je te helpen. Zo vaar je direct weer verder.

Geen eigen risico tot € 50.000,-

Heeft je boot een verzekerde waarde lager dan € 50.000,-? Dan heb je geen eigen risico. Wil je extra premiekorting? Kies dan voor een vrijwillig eigen risico. De korting kan oplopen tot maar liefst € 750,-.