ANWB Autoverzekering

ANWB Autoverzekering

Ga goed verzekerd op vakantie met de ANWB Autoverzekering!

Bereken je premie

Zorgeloos op wintersportvakantie

Door gladheid zit een ongeluk in een klein hoekje. Ga daarom goed verzekerd op weg naar jouw wintersportbestemming met de ANWB Autoverzekering. Als er dan onverhoopt wat gebeurt, kun je rekenen op de uitstekende service van de ANWB. Eén telefoontje en wij regelen alles voor je: van een vervangende auto tot reparatie van jouw auto. Zodat je verder onbezorgd kunt genieten van jouw vakantie. En dat tegen een verrassend scherpe prijs!

De dekking die bij je past

Je kiest zelf voor welke schades je jezelf wilt verzekeren. Hiervoor heb je de keuze uit 3 basisdekkingen, die oplopen in de verzekerde schades en premie. 

 

WA

WA + Beperkt Casco

WA + Volledig Casco

Schade aan anderen

Diefstal

 

Aanrijding dier

 

Ruitschade

 

Schade aan eigen auto

   

Aanschafwaardegarantie

   

  Lees meer Lees meer Lees meer
24/7 hulp Alarmcentrale

24/7 hulp Alarmcentrale

Heb je schade en wil je direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor je klaar en regelen alles voor je.

Schadehulp ter plaatse

Schadehulp ter plaatse

Schade en toch snel weer op weg? Door je auto te verzekeren bij de ANWB krijg je een goede service ter plaatse, en ook een noodreparatie als dat nodig is.

Gratis vervangende auto

Gratis vervangende auto

Wordt je eigen auto gerepareerd bij één van onze schadeherstellers? Dan krijg je gratis een vervangende auto van ons. Je kunt de auto gebruiken zolang de reparatie duurt.