ANWB Veilig Rijden app

ANWB Veilig Rijden Autoverzekering

Heb je de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering afgesloten? Dan is het downloaden én gebruiken van de ANWB Veilig Rijden app verplicht.

Als je de app niet gebruikt, dan wordt de verzekering door ons beëindigd. We helpen je graag op weg en leggen uit wat je precies moet doen na het afsluiten van de verzekering.

Wat moet je doen?

Stap 1. Activeer je account met de aanmeldgegevens die we je per mail hebben toegestuurd. Deze e-mail heb je ontvangen na het afsluiten van de verzekering. Kun je de e-mail niet meer vinden? Via de Veilig Rijden app (stap 2) kun je de e-mail opnieuw laten versturen.

Stap 2. Download en installeer de Veilig Rijden app op je telefoon. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

 

Stap 3. Registreer de beacon. Deze heb je per post van ons ontvangen. Plaats de beacon daarna in je auto. Heb je de beacon niet ontvangen of ben je hem kwijt? Via dit formulier kun je gratis een nieuwe beacon aanvragen.

Lukt het niet?

Heb je problemen bij het installeren van de app, het registreren van de beacon of wil je overstappen naar onze Reguliere Autoverzekering? Neem dan contact met ons op via verzekeringen@anwb.nl. Natuurlijk kun je ons ook bellen op 088 269 22 22. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen gebruik wilt maken van de Veilig Rijden app. We zullen jouw Veilig Rijden Autoverzekering dan beëindigen, omdat je niet meer aan de voorwaarden van het product voldoet. Je verliest hiermee je 10% Veilige Rijderskorting en de eventuele actiekorting.

Je kunt altijd overstappen naar onze Reguliere Autoverzekering. Hiermee heb je dezelfde dekking, alleen tegen een andere premie.

In de ANWB Veilig Rijden app vind je feedback op je rijgedrag en ontvang je een rijscore. Op deze pagina lees je wat je precies in de app vindt. 

 

Via deze pagina kun je zelf de Veilig Rijden Autoverzekering stopzetten. Let op! Je bent verplicht je auto te verzekeren. Zorg er dus voor dat je een andere autoverzekering afsluit, zodat je niet onverzekerd raakt.