Veilig Rijden Awards: de top “meest Veilige Rijders”

In de categorie “meest Veilige Rijders” hebben een aantal klanten maar liefst meerdere perioden achtereen een hoge rijscore behaald. Zij verdienen daarom een groot compliment vanuit de ANWB! Benieuwd wie deze Veilige Rijders zijn? Check hieronder hun ervaringen en tips.

John van Eijk
"Ik heb jarenlang als vrachtwagenchauffeur gewerkt en daar maakten we al gebruik van een dergelijk systeem. Het gaf mij altijd al zoveel rust tijdens het rijden en door die jarenlange positieve ervaring wilde ik zoiets ook graag in mijn eigen auto. Ik ben nóg rustiger gaan rijden. Ik hoef niet meer snel op te trekken als iemand naast mij dat wel doet. Als ik het wel doe, krijg ik direct minpunten dus laat ik dat nu."

Aldo van der Poll
"Dat mijn verzekering met mij meekijkt vind ik erg goed en geeft mij een vorm van zekerheid. Ik weet dat ik veilig rijd, maar deze verzekering bevestigt dat nog eens extra. Mijn tip aan de rest is: houd je altijd aan de maximale snelheid. En ga op tijd van huis, dan hoef je ook niet onnodig te snel te rijden."

Adri Vermeulen
"Ik was erg nieuwsgierig naar mijn huidige rijgedrag. Waar wordt bijvoorbeeld op gelet en wat heeft dat voor invloed op mijn rijstijl? Ik hield me al goed aan de verkeersregels dus dat is niet veel veranderd, maar nu ben ik nog bewuster van mijn rijgedrag. Als je het aan mij vraagt dan zou deze verzekering voor bepaalde weggebruikers misschien zelfs wel verplicht gesteld moeten worden, zoals jonge automobilisten. Het krijgen van feedback en een score bij deze verzekering kan voor hen als een stok achter de deur werken en goed rijgedrag motiveren."

Joeanne La Gordt Dille
"Veilig rijden is voor mij heel belangrijk. Ik heb jaren als verpleegkundige bij de ongevallendienst gewerkt en weet dus maar al te goed wat onveilig rijden voor gevolgen kan hebben. Ik ben altijd al een heel bewuste bestuurder en was vooral heel benieuwd naar mijn eigen rijgedrag. Deze autoverzekering zorgt ervoor dat je heel alert blijft. Dat je ook nog beloond wordt met korting als je goed rijdt, is natuurlijk mooi meegenomen."

Ulbe de Boer
"Ik zag de Veilig Rijden Autoverzekering als een leuke uitdaging. Ik was erg benieuwd in hoeverre het haalbaar is om op de premie te besparen. Een tip: rijd soepel en zo vloeiend mogelijk. Geef niet op het laatste moment een spuit gas, maar laat het op tijd los. Dan kun je de auto rustig uit laten rollen en iets bijremmen.Voor mensen die hun onderhoudskosten graag naar beneden zien gaan is deze verzekering een aanrader. Remblokken, remschijven en banden zijn veel minder snel aan vervanging toe!"

Henk Nijland
"Ik wilde weleens uitproberen of het inderdaad lukt om veilig te rijden. En je krijgt er een leuke korting mee. En daar zijn wij gek op. Ik heb als chauffeur meer dan 10 jaar op de vrachtwagen gereden en dus aardig wat ervaring op de weg. Leuk te zien aan mijn hoge rijscore dat ik al netjes reed. Mijn grootste tip is: kijk voldoende vooruit. En ga op tijd van huis zodat je geen snelheidsovertreding maakt want dat is bij haast al snel gebeurd."

Bekijk ook de reactie van Gloria Hak die wij hebben verrast met een award: