ANWB Veilig Rijden competitie

Op 26 april 2018 vindt het tweejaarlijkse Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC) plaats. Wil jij optimaal voorbereid naar het Nationaal Verkeersveiligheidscongres gaan? Doe dan mee met de NVVC Veilig Rijden competitie en strijd met medebezoekers om de titel van Veiligst Rijdende congresbezoeker en win leuke prijzen!

Veilig Rijden Autoverzekering vader dochter

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel. Download en installeer de app ANWB Rijstijl Check. Vul je e-mailadres in en gebruik de app tijdens autoritten voorafgaand aan het congres. Zorg hierbij ervoor dat je vóór 12 april 2018 minimaal 260 kilometers hebt gereden en wie weet word jij gehuldigd als Veiligst Rijdende bezoeker van het NVVC!

Hoe werkt de ANWB Rijstijl Check?

Met de ANWB Rijstijl Check krijg je een eerste indruk van het gebruik van de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering. De app meet gedurende 260 km de rijstijl op de twee onderdelen: optrekken en remmen. Dit doen we via de GPS sensor van je smartphone. Het geeft je een eerste indruk of je veilig rijdt en hoeveel korting je kan ontvangen als je de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering afsluit.

Verkeersveiligheid

De ANWB zet zich al bijna 135 jaar in om het verkeer voor haar leden veiliger te maken. De ANWB stimuleert verkeersveiligheid door in te zetten op: veilige wegen, veilige voertuigen en veilig gedrag. Aan dit laatste probeert de ANWB o.a. bij te dragen met de Veilig Rijden Autoverzekering. Dit doen wij door een veilige rijstijl te belonen met een extra korting op de premie, de zogenoemde veilige rijderskorting. Daarnaast ontvangt de bestuurder feedback op zijn rijstijl en tips om deze te verbeteren. Ook kan de verzekerde onveilige plekken online bij ons aanmelden.

Heb jij verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan? Download de ANWB Rijstijl Check en speel mee voor de titel van Veiligst Rijdende congresbezoeker NVVC!