Veilig Rijden Awards

Veilig Rijden Awards

Jaarlijks georganiseerd als blijk van waardering voor onze Veilig Rijden Autoverzekering klanten.

ANWB Veilig Rijden Awards

De veiligste rijders in het zonnetje gezet

Als ANWB zijn we blij met onze klanten die hebben gekozen voor de Veilig Rijden Autoverzekering. Om onze waardering uit te spreken naar hen organiseren wij jaarlijks de ANWB Veilig Rijden Awards. Hierbij worden winnaars, die veilig rijden en Nederland rijveiliger maken, in het zonnetje gezet.

Veilig Rijden Awards 2018

Bij het uitreiken van de Veilig Rijden Awards 2018 zijn de winnaars gekozen aan de hand van hun rijstijl, gebaseerd op de categorieën:

  • Veiligste rijder - degene die meerdere perioden achtereenvolgens een hoge rijscore heeft behaald.
  • Kilometervreter - degene die veel kilometers op de teller heeft staan én meerdere perioden achtereenvolgens een hoge rijscore heeft behaald.
  • Aanstormend talent - voor de veelbelovende jongere rijder t/m 30 jaar die meerdere perioden achtereenvolgens een hoge rijscore heeft behaald.
  • Verbeteraar - degene die zijn of haar rijgedrag flink heeft verbeterd.

Dit jaar hebben Adri, Peter, Mylène en Jesse zó netjes gereden dat ze de Veilig Rijden Awards 2018 in ontvangst mogen nemen. ANWB is bij ze langs geweest om de prijs te overhandigen. Lees hieronder hun ervaringen en tips.

 

De veiligste rijders van 2018

Veiligste rijder

Veiligste rijder

Adri heeft het afgelopen jaar zo netjes gereden dat hij is verkozen tot de Veiligste rijder. In 2017 was hij ook al genomineerd. Hoe hij dit doet? Wij vroegen naar zijn tactiek. 

Verbeteraar

Verbeteraar

Jesse is bewuster gaan rijden, waardoor zijn rijscore flink is verbeterd. Hij is dan ook als Verbeteraar uit de bus gekomen. Benieuwd naar zijn tips en tricks? Onze autoredacteur Frank vroeg het hem!

Kilometervreter

Kilometervreter

Peter legt maandelijks zo'n 3000 kilometer af, van Maassluis tot Eindhoven. Flinke afstanden waar hij een goede rijscore op weet te behalen. Niet voor niets is hij benoemd tot Kilometervreter 2018. 

Veilig Rijden Awards 2017

Veilig Rijden Awards 2017

De Veilig Rijden Awards zijn in 2017 voor het eerst georganiseerd. De categorieën waren de Meest Veilige Rijders en de Meest Verbeterde Rijders. Bekijk hier de winnaars van 2017.

Aanstormend talent

Aanstormend talent

Mylène heeft sinds het afsluiten van de Veilig Rijden Autoverzekering nog meer lol in het rijden. Logisch, want zij is verkozen tot Aanstormend talent 2018. Benieuwd naar hoe zij haar rijstijl heeft veranderd?

Veilig Rijden Autoverzekering

Veilig Rijden Autoverzekering

Wij waarderen dat je lid bent. Daarom kun je nu extra voordelig een autoverzekering afsluiten. Met korting tot wel 20%!