Je oude autoverzekering opzeggen?

Je oude autoverzekering opzeggen?

Wil je met je autoverzekering overstappen naar de ANWB? Wij helpen je met het opzeggen van je oude autoverzekering.

Zoek je verzekeraar

Autoverzekering opzeggen

Als je een ANWB Autoverzekering wilt afsluiten of dat net gedaan hebt moet je misschien nog je oude autoverzekering opzeggen. Wij helpen je met het opzeggen van je oude autoverzekering.

ANWB maakt het makkelijk om uw oude autoverzekering op te zeggen

Onze opzegservice

ANWB werkt samen met Opzeggen.nl waardoor we je gratis opzegbrieven voor meer dan 470 organisaties kunnen aanbieden. Zoek eenvoudig op basis van de naam van het bedrijf waar je de verzekering wilt opzeggen. 

Jouw persoonlijke opzegbrief

Bedrijf gevonden waar Je jouw autoverzekering wilt opzeggen? Pas dan de standaard opzegbrief eenvoudig aan met je persoonlijke gegevens.

Je kunt kiezen om jouw opzegbrief gratis uit te printen en zelf te versturen of om de gratis online verzendservice te gebruiken. Met de verzendservice wordt de brief voor je verstuurd.

Privacy

ANWB en opzeggen.nl vinden jouw privacy erg belangrijk. Daarom hoef je jezelf niet te registeren en worden er geen gegevens van je opgeslagen.

Dus je blijft anoniem en zowel ANWB als opzeggen.nl weten niet welke autoverzekering je opzegt en bij wie.

Snelkeuze voor het opzeggen van uw autoverzekering

Autoverzekering opzeggen

Autoverzekering opzeggen

Autoverzekering opzeggen? Dit zijn veel opgezegde autoverzekeringen:

ANWB verzekering opzeggen

ANWB verzekering opzeggen

Neem contact met ons op via 088 269 28 37 om uw ANWB verzekering op te zeggen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot en met 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Voorkom onverzekerd autorijden

Voorkom onverzekerd autorijden

Je huidige autoverzekering opzeggen? Vraag eerst de ANWB Autoverzekering aan en zeg daarna je huidige autoverzekering op. Als je de bevestiging van onze autoverzekering binnen hebt kun je direct jouw oude autoverzekering opzeggen.