ANWB Streetwise

ANWB Streetwise

Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer. ANWB zorgt door verkeerseducatie binnen het voortgezet onderwijs voor betere verkeersveiligheid.

Meld je direct aan

Streetwise voor middelbare scholen

Als school of gemeente neem je allerlei maatregelen om de verkeersveiligheid te vergroten. Met name het gedrag van verkeersdeelnemers is moeilijk te regelen. Het verkeersprogramma Streetwise next level helpt je daarbij: Een praktisch, maar ook leuk en leerzaam verkeersprogramma dat aansprekend is voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs.

3 verkeersprogramma's

ANWB Streetwise next level is een interactief verkeersprogramma, dat landelijk wordt ingezet voor de eerste drie leerjaren van alle niveaus van het voortgezet onderwijs. Het bestaat uit drie delen.

Praktische informatie

Hoe gaat de ANWB om met de coronamaatregelen? Wat kost deelname aan het programma en hoeveel leerlingen kunnen er maximaal meedoen? Het antwoord op deze en meer vragen vind je hier.

Handige documenten en downloads

We helpen je graag om Streetwise binnen jouw school en omgeving zoveel mogelijk op de kaart te zetten. We hebben daarom verschillende belangrijke en gestandaardiseerde documenten ontwikkeld die je vrij kunt gebruiken. 

ISK-onderwijs

ANWB verzorgt helaas geen Streetwise voor ISK-onderwijs. Speciaal voor ISK-leerlingen is er ANWB Fietsles: een Train de Trainer programma.

Algemene voorwaarden Streetwise voortgezet onderwijs

Op deze pagina vind je alle voorwaarden om ANWB Streetwise op je middelbare school mogelijk te maken. 

Neem contact op

Wil je weten of jouw school in aanmerking komt voor subsidie of wil je meer informatie over Streetwise voor het voortgezet onderwijs? Neem dan contact op met ANWB Streetwise via: