ANWB Streetwise

Streetwise voor scholen

Als school of gemeente neem je allerlei maatregelen om de verkeersveiligheid te vergroten. Een ding is echter heel moeilijk te 'regelen': het gedrag van de verkeersdeelnemers. Kinderen leren alleen in de praktijk hoe ze beter kunnen omgaan met het drukke verkeer. De ANWB voelt zich nauw betrokken bij verkeersveiligheid en heeft ANWB Streetwise ontwikkeld.

Basisscholen

Basisonderwijs

Basisonderwijs

Streetwise voor basisscholen is opgebouwd uit vier modules passend bij de leeftijd en ontwikkelfase van leerlingen. Professionele instructeurs komen een ochtend naar de school en geven verkeerstrainingen op maat.

Veilig de wijde wereld in met Streetwise

Veilig de wijde wereld in met Streetwise

Hoe zorg je ervoor dat kinderen veilig deelnemen aan het verkeer? We volgen Lucas (10 jaar): hoe hij met ANWB Streetwise wordt klaargestoomd voor het verkeer.

Meld je school aan

Meld je school aan

ANWB zorgt door verkeerseducatie binnen het basisonderwijs voor betere verkeersveiligheid. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor Streetwise op jouw basisschool?

Middelbare scholen

Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

ANWB Streetwise next level is een interactief verkeersprogramma, dat landelijk wordt ingezet voor de eerste drie leerjaren van alle niveaus van het voortgezet onderwijs.
 

Meld je school aan

Meld je school aan

ANWB zorgt door verkeerseducatie binnen het voortgezet onderwijs voor betere verkeersveiligheid. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor Streetwise next level op jouw middelbare school?

ISK-onderwijs

ISK-onderwijs

Streetwise is helaas niet geschikt voor ISK-onderwijs. Speciaal voor ISK-leerlingen is er ANWB Fietsles: een Train de Trainer programma.