ANWB en Yellowbrick verlengen samenwerking

De ANWB en Yellowbrick tekenen drie jaar bij. Tot eind 2023 blijven Yellowbrick en de ANWB partners in een succesvolle samenwerking in het mobiel parkeren.

Yellowbrick, expert op het gebied van mobiel parkeren met een landelijk opererend netwerk, voorziet ANWB Parkeren van alle technische benodigdheden om ANWB Parkeren aan te kunnen bieden.

ANWB Mobiel parkeren

Mike van der Voort, manager productmanagement Hulpverlening & Mobiliteit bij de ANWB: “De ANWB verlengt het contract met Yellowbrick omdat onze leden zeer tevreden zijn over de mogelijkheid om via ANWB Parkeren te kunnen betalen. Met Yellowbrick hebben wij een partner die meedenkt in onze ambities en die haar diensten ook blijft doorontwikkelen."

“De verlenging van onze samenwerking onderstreept het wederzijds vertrouwen en ons succes met mobiel parkeren in Nederland”, zegt Jeffrey Wolvekamp, Algemeen Directeur van Yellowbrick Nederland. “Wij kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking en nodigen graag alle leden van ANWB uit om het gemak van mobiel parkeren via de Onderweg app te ervaren. ”De samenwerking tussen de partners is gestart op 6 mei 2013. Sindsdien maken enkele honderdduizenden ANWB-leden gebruik van ANWB Parkeren. En dat aantal blijft groeien. Achter de schermen draagt Yellowbrick zorg voor het registratieproces, het verwerken van de parkeeracties in de steden, de facturatie en de klantenservice en beheert ANWB Parkeren haar eigen app in de ANWB Onderweg app.

Over ANWB Parkeren

De ANWB biedt sinds 2013 in samenwerking met Yellowbrick de mobiel parkeren dienst ANWB Parkeren aan haar leden aan. ANWB-leden kunnen na gratis registratie via anwb.nl/mobielparkeren via de ANWB Onderweg - Verkeer, Tanken & Parkeren app (meer dan 3 miljoen downloads) hun parkeergeld betalen met ANWB Parkeren. ANWB-leden krijgen ledenvoordeel bij gebruik van de dienst. Het afgelopen jaar is de ANWB app uitgebreid met een handige parkeeradvies functie waarmee ANWB leden thuis op de bank alvast de beste parkeerplek kunnen vinden.

Over Yellowbrick 

Yellowbrick heeft in 2006 mobiel parkeren geïntroduceerd in Nederland en is onderdeel van de Flowbird Group, wereldwijd marktleider in parkeren. De (parkeer)oplossingen van Yellowbrick worden op vijf continenten in de wereld gebruikt onder verschillende merknamen. Yellowbrick hanteert geen verborgen kosten en beoogt persoonlijk, transparant en laagdrempelig te zijn. Particuliere en zakelijke klanten kunnen met Yellowbrick in heel Nederland mobiel parkeren op straat, bij ParkBee locaties, bij Q-Park garages en Q-Park P+R terreinen. ANWB Parkeren is een samenwerking tussen de ANWB en Yellowbrick.

Meer informatie ANWB Parkeren