Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. Drukte Alpengebied door wintersportverkeer

  26 februari 2020

  Door zowel vertrekkend als terugkerend wintersportverkeer is het dit weekend (28 feb. - 1 mrt.) erg druk op de wegen in het Alpengebied. Zaterdag is de drukste dag.

 2. Coronavirus: dit moet je weten als je op reis wilt

  26 februari 2020

  Het Coronavirus dat begin dit jaar opdook in China leidt tot een reeks reisadviezen en maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Wat betekent dat voor jou als reiziger?

 3. Weekend en avondafsluiting A12 Den Haag (Utrechtsebaan)

  26 februari 2020

  De Utrechtsebaan (A12 bij Den Haag) is in februari en maart in het weekend en doordeweeks ook 's nachts afgesloten in verband met werkzaamheden.

 4. Stakingen/acties in Europa

  26 februari 2020

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in Europa met overlast voor verkeer/transport.

 5. Kans op vertraging door grenscontroles

  26 februari 2020

  Europese grenscontroles veroorzaken regelmatig, vooral op drukke reisdagen als vrijdag en zaterdag, vertraging voor automobilisten.

 6. Overzicht Alpenpassen

  26 februari 2020

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 7. Gratis inspiratiemagazine bij KCK

  20 februari 2020

  Bij de Kampeer en Caravan Kampioen die donderdag 20 februari verscheen, ontvingen abonnees ter inspiratie ook een magazine met kampeerreizen van de ANWB.

 8. Overlast treinverkeer Den Haag en Driebergen-Zeist

  19 februari 2020

  Tot begin maart moeten treinreizigers rond Den Haag (Gouda en Leiden) en Driebergen-Zeist, in verband met werkzaamheden aan het spoor, rekening houden met vertraging / het uitvallen van treinen.

 9. We wonen steeds verder van ons werk

  19 februari 2020

  We zijn de afgelopen tientallen jaren steeds grotere afstanden gaan reizen tussen onze woonplaats en de plek waar we werken. Uit een onderzoek blijkt, dat sinds medio jaren negentig de gemiddelde woon-werkafstand met bijna 4,5 kilometer is toegenomen.

 10. Aanbiedingen Citroën bij ANWB Private Lease

  17 februari 2020

  De populairste Citroën modellen zijn nu wel heel scherp geprijsd bij ANWB Private Lease. Je rijdt nu al een Citroën C1 vanaf 179,- per maand.