Mobiel parkeren via ANWB parkeerapp nog voordeliger

Nieuw: ANWB Parkeren - Kort Parkeren vanaf € 0,15 per parkeeractie

Parkeertarieven kunnen per dag, tijdstip en parkeerduur verschillen. Yellowbrick en ANWB komen daarom met een nieuw tariefsysteem dat is afgestemd op parkeergedrag. Bij ANWB Parkeren heet dit nieuwe product: Kort Parkeren. Speciaal voor wie vaak kort parkeert of vaak minder dan 2,80 euro parkeertarief betaalt. Parkeren via de parkeerapp ANWB Onderweg wordt zo nog een stuk voordeliger.      

Mobiel parkeren met ANWB Parkeren parkeerapp

De gemiddelde parkeerder bestaat niet

Yellowbrick en ANWB deden zelf de afgelopen jaren veel onderzoek naar parkeergedrag en de verhouding tot bijvoorbeeld tarieven. Conclusie was dat elke parkeerder een andere behoefte heeft en dat de parkeertarieven overal in Nederland anders zijn. Met dit nieuwe aanbod zijn Yellowbrick en ANWB de eerste aanbieders van mobiel parkeren die rekening houdt met parkeerduur én verschillen in parkeertarieven.

Drie varianten voor mobiel parkeren

Naast het standaardproduct is er nu ANWB Parkeren - Kort Parkeren, speciaal voor wie kort parkeert of vaak in goedkope zones parkeert en nu gemiddeld minder dan € 2,80 in de parkeerautomaat gooit. Bijzonder is dat bij dit tarief de transactiekosten gekoppeld zijn aan het parkeertarief. Is het parkeertarief laag, dan ook de transactiekosten. Parkeerders betalen 10 % van de totale parkeerkosten, met een minimum van € 0,15 en een maximum van € 0,40 per parkeeractie (prijzen voor ANWB-leden).

Voor de veel-parkeerder is er een product waar je een vast bedrag per week betaalt en verder geen transactiekosten. Hiermee kun je dus onbeperkt mobiel parkeren. Een groot voordeel voor bijvoorbeeld ondernemers.

Ledenvoordeel

Naast de lagere tarieven van ANWB Parkeren ontvangen ANWB leden bij de gratis registratie nog meer ledenvoordelen: de eerste maand zijn er geen kosten voor gebruik (transactiekosten of abonnementskosten) en ANWB leden ontvangen de Q-Park P+ Pas gratis (t.w.v. 5 euro).

Bekijk alle producten van ANWB Parkeren

ANWB Parkeren is een samenwerking tussen ANWB en Yellowbrick. Met ANWB Parkeren kun je in heel Nederland mobiel parkeren op straat, bij Q-Park garages, Q-Park P+R terreinen en bij Schiphol.

Meer over ANWB Parkeren