Nieuwsoverzicht

Zoeken

Meer dan 1000 nieuwsberichten

 1. ANWB stopt met activiteiten rondom watersport

  ANWB heeft er voor gekozen zich niet langer toe te leggen op Watersport activiteiten. Dit betekent dat de ANWB stopt met haar activiteiten rond bootbezit.

 2. Faillissement voor Thomas Cook

  De circa 10.000 Nederlanders die via Thomas Cook op vakantie zijn, kunnen hun vakantie afmaken. Dat zegt een woordvoerster van de Nederlandse tak van de reisorganisator.

 3. Stakingen/acties in Europa

  Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in verschillende Europese landen.

 4. Overzicht Alpenpassen

  Welke bergpassen in de Alpen zijn wel of niet open?

 5. Kans op vertraging door grenscontroles

  Europese grenscontroles veroorzaken regelmatig, vooral op drukke reisdagen als vrijdag en zaterdag, vertraging voor automobilisten.

 6. Afgesloten wegen in München

  Tot maandag 7 oktober wordt in München het Oktoberfest gehouden. Veel straten in de stad zijn dan afgesloten.

 7. Reactie ANWB op Rijksbegroting 2020

  Mensen moeten vlot, veilig en duurzaam onderweg kunnen zijn. En mobiliteit moet vooral voor iedereen betaalbaar en toegankelijk blijven. Om dit in de toekomst zeker te stellen, zijn grote veranderingen én jaarlijks 3 miljard euro extra nodig.

 8. Symposium: lessen uit de geschiedenis van de elektrische auto

 9. ANWB AutoMaatje breidt verder uit

  Zestig gemeenten doen al mee aan ANWB AutoMaatje. Begin september startte het initiatief in Albrandswaard, Assen, Hellendoorn en Hof van Twente. Niet eerder sloten in een week zoveel nieuwe gemeenten zich aan.

 10. Finale podcast: Welk bedrijf is de beste spitsbreker?

  Spitsbrekers is een reeks podcasts waar ideeën besproken worden om ondernemend Nederland uit de file te krijgen. In deze laatste podcast staat de verkiezing 'Welk bedrijf is de beste spitsbrekers?' centraal en zijn de vijf finalisten te gast.