Weekendafsluiting A10 Zuid in mei en juni

In mei en juni is de A10 Zuid, bij Amsterdam, in verband met werkzaamheden verschillende weekenden dicht tussen knooppunt De Nieuwe Meer en knooppunt Amstel. Hou rekening met een omleiding/vertraging.

Wegwerkzaamheden in de avond / nacht / het donker

Laatste (lange) weekend met een wegafsluiting van de A10:

  • 7 juni tot 11 juni*

De afsluiting is normaal gesproken steeds van van vrijdagavond 22.00 tot maandagochtend 05.00 uur, maar tijdens het pinksterweekend is de afsluiting van vrijdagavond 7 juni 22.00 uur tot dinsdagochtend 11 juni 05.00 uur.

Komend vanaf A4/Schiphol is de snelweg dicht bij knooppunt Badhoevedorp. Het verkeer wordt omgeleid via de A5 en A9.

Meer info werkzaamheden A10 Zuid (website RWS)

Treinverkeer

Ook treinreizigers zullen hinder ondervinden, want treinverkeer naar en van Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Rai is in genoemde weekenden niet mogelijk. Reizigers naar Amsterdam-Zuid en Rai kunnen gebruik maken van de metro. 

Zie ook:
Overzicht wegwerkzaamheden
Hoe druk is het nu op de weg?

Bron: ANWB Verkeersinformatie

Voorkom vertraging

Stilstaan en vertraging door wegwerkzaamheden is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen.
Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met bijna 900 wegenwachten altijd in de buurt. Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.